komasix - barabelle

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
komasix

komasix - barabelle

Příspěvek od komasix »

jen taková skyca - už ted vím co stím.... ale neni čas

biscuit

Re: komasix - barabelle

Příspěvek od biscuit »

to ctvrtkovy tukani me tam znervoznuje a stve, taky je to na muj vkus prilis neucesany.
jinak se mi tam ale par motivu libi

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

ten začiatok mi niečo VELMI pripomína, ale neviem čo.. mám taký dojem že niečo od Opeth..
inak sa mi to celkom lúbi, hlavne tá zmena po 2 minute je fajn, som zvedavý ako to dorobíš.. to tukanie mi neva, ale ten synt pri konci by som tam asi nedal, alebo len velmi potichu
btw: počúva to so mnou syn (4roky) a povedal že je to velmi čudná hudba ale na to aby sa mu to lúbilo by tá hudba musela byt viac červená (neviem čo tým myslel)

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

komasix: no je to fakt hodne hruba skica, ale predstava plny aranze nekolika nastroju je zajimava..
jenom si myslim ze az to dotahnes tak ten konec nenechas usnout, ale vygradovat...

RektoplazmAR: no to je uplne jasny co tim synek myslel.. jemu nevysvetlis ze je to jen skica!
Von chce dynamiku, bici, na eq vice do cerveny a poradny koule tomu dat!

k tomu prani se pripojuju i já!

P.

skeld

Příspěvek od skeld »

Pěkný motiv, ale ten synth mi tam nějak nezapadá.

delay

Příspěvek od delay »

Od tý druhý minuty se mi to líbí rozhodně víc, jinak hlavně na tom začátku jsem měl pocit, jakoby to piano bylo trochu rozladěný. A místama bych ještě trochu vyladil rytmus... Jinak fajn podklad na obrábění :)

komasix

Příspěvek od komasix »

Děkuju moc všem za komenty !
Myslel sem to spíš v kontextu divadelní hudby, než uplně jako pecku jako takovou.
Master jsem moc zmáčknul, takže trochu chybí dynamika.
Je to VSTi pianissimo acoustica a s instrumentama se začínam učit jak to vůbec funguje.
Ty čtvrtky určitě stáhnu... mne hlavně serou, když se trochu rozjíždí v rytmu (ony se nerozjíždí, rozjíždí se ten podmaz)
Ten synth byl takovej ulet, chtěl sem tam nakonec něco vrazit, ale motiv mne baví - zvuk ne. Chtěl bych to nahrát na cello, ale já ho nevlastním, vždycky si ho musím pujčovat. Mít ho, asi bych to celý podmázl nějakejma smyčcema a nechci to dělat VSTi, když je to takhle jemný.
Jak mi to hraje pořád v palici určitě si dovedu představit že to vyustí v náký peklo, normálně kytary bicí a tak... nebo drumec bicí (65days of static) uvidíme. Zatim neni proč to hrotit, což je vždycky problém, protože já jen tak něco nedělám, vždycky je to pro konkrétní představení nebo kapelu...
Opeth znam jenom letmo - vim že mne to bavilo, ale nevim proč nikdy sem to moc neposlouchal. Takže tady bych přímou inspiraci nehledal ))
Uznávám, že někdy je to na hraně s rytmem i s překlepama, ale mne to fakt tak baví víc... mám to rád špinavý ale když to trochu začervenim tak to snad nebude tak vidět.... dík moc

Odpovědět