(komasix) madebythefire - record
Re: (komasix) madebythefire - kytice
vras: No právě bysme rádi nic nezkazili, protože pár lidí na tu nahrávku čeká X let. Dřív to bylo opravdu založený na takovym math základu (asi jako první vůbec jsme použili termín thrash core) ale postupem času jsme se pořád uklidňovali a melodyčtěli. Zlom přišel před dvouma rokama s výměnou basáka a druhou kytarou. Tim jsme taky dost fanoušků zklamali, protože jsme se pro ně tim pádem stali vyměklim popíkem)Od toho roku 1996 se toho dost změnilo ale snad nám aspoň zůstala ta art rocková hravost... no jo už nám neni 18... )
Naposledy upravil(a) komasix dne 13 led 2012 12:08, celkem upraveno 1 x.
Má to zvuk kterej není úplně moderní (málo agresivní), ale asi to tomu sluší. Možná přece jen bicí by nemusely být tolik ambientní. Zručně zahraný, některý pasáže velmi povedený, taková sympatická zajímavost 

Kurnik, tak to sjíždím dokola a přemýšlím jak vy to můžete hrát live a neztratit se.
Něco mi říká, že to v notách nemáte. Já bych do týdne zapoměl jak se to zase kua hraje
Máte podobných kusů víc ?
Něco mi říká, že to v notách nemáte. Já bych do týdne zapoměl jak se to zase kua hraje

Máte podobných kusů víc ?
...a to se ted už dost flákáme. Dřív nám jeden námět vydržel max 15vteřin.
Nic si z toho nedělej já si to taky nepamatuju.
Řekl bych že ostatní věci jsou trochu jednodušší.
Nic si z toho nedělej já si to taky nepamatuju.
Řekl bych že ostatní věci jsou trochu jednodušší.
Ted jsem to teprve objevil. Hudba vynikajici, uvital bych agresivnejsi basu (zvuk trosku vic brutal), ale je to moc dobry i takhle.
vyborny! pro me uplnej ulet co se celkovy kompozice tyce, v tom nejlepsim smyslu.. parada
na sube som to nepocuval... sluchatka akg k530koma6 píše:kexíku koukám že máš sub. Basy ok? Na tu basu ještě kouknem ale blbě se to dělá když člověk ty spodky moc neslyší.
-
je to teda hodně dobrý imo, úplně mě ty vaše věci vzaly, postahoval jsem si od vás z SC co se dalo, momentálně čarovějník je moje nejoblíbenější, celkově pocitově mi to připomnělo desku od slint - spiderland,
ještě pls tohle je taky výborný:
https://www.youtube.com/watch?v=A2drIg5 ... r_embedded#!
jak se to jmenuje - nemáš někde nahrávku v lepší kvalitě?
ještě pls tohle je taky výborný:
https://www.youtube.com/watch?v=A2drIg5 ... r_embedded#!
jak se to jmenuje - nemáš někde nahrávku v lepší kvalitě?
jéé tady nám to nák spadlo, takže repete: Zpověď... budeme míchat co nevidět. Zde v dřívější formě pár let tomu nazad...
http://www.youtube.com/watch?v=QiEYviswH8U
http://www.youtube.com/watch?v=QiEYviswH8U
ahoj díky za podporu a pomoc. Postoupili jsme k několika více či méňě rozdělaným písním.
Dávám sem další - trochu jinou věc - a budeme rádi za každý názor.
Dávám sem další - trochu jinou věc - a budeme rádi za každý názor.
Ale fajne brathm, kludne si to viem predstavit ako pozadie nejakeho filmu, nejaka scena, nejaky shot... Garazovy zvuk dava atmosku este viac. Ja by som bol spokojny 

-
Re: (komasix) madebythefire - record
Ahoj, zase celkově chvilkama slint, pak chvilkama připomnělo i afghan whigs, chvilkama dunaj, chvilkama tool, ale je to svoje
pěkně mě to probralo z těch sraček kolem dokola
kromě toho, že se mi líbí i jiné části, tak bych u 2:38 až 2:44 klidně ve smyčce uchcával minimálně celou minutu
Edit: zdá se mi, že to i má dobrej zvuk, zní mi to profi
pěkně mě to probralo z těch sraček kolem dokola
kromě toho, že se mi líbí i jiné části, tak bych u 2:38 až 2:44 klidně ve smyčce uchcával minimálně celou minutu

Edit: zdá se mi, že to i má dobrej zvuk, zní mi to profi
Re: (komasix) madebythefire - record
...tak dost. ty Slint teda stahuju )
EDIT: bomba !
EDIT: hedonist - henry rollins a an american football v jednom.. moc příjemný
EDIT: bomba !
EDIT: hedonist - henry rollins a an american football v jednom.. moc příjemný