Kytarovka ve stylu šedesátek
Kytarovka ve stylu šedesátek
Nahrál jsem si jen tak pro radost cover mojí oblíbené písničky od skupiny Hollies. Je to pro mě památná písnička z dob dětských, kdy jsem objížděl tátovo vinyly a deska s touto písní byla jedna z mých nej.
Re: Kytarovka ve stylu šedesátek
Naprosto super. Kdybys tohodle udelal album, tak si ho koupim.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
Jo kdysi jsem něco takovýho plánoval, udělat album starých neznámých nebo zapomenutých písniček

moc fajn 

GREAT
. Hele, přeci jen bych měl jednu drobnost... je to věc vkusu, ale skoro bych alespoň jedno kytaru malinko více přikouřil, něco mi tam k ideálu chybí... říkáme tomu tady "hrana". Pak by to bylo DOKONALÝ.

delay: to je na jednu stranu pravda, ale Jirka má prostě takovej jemnej styl, takže otázka je, jestli by nakouřená kytara zas nepřebíjela zpěv...
Je to fajn, já bych charakterizoval tak, že tím zjemněním došlo k posunu ze 60. do 90. let
Je to fajn, já bych charakterizoval tak, že tím zjemněním došlo k posunu ze 60. do 90. let

Fakt vynikající. Krásná atmosféra. Já bych tam dal zase jen trošku Hammondů nebo Voxů, ale to je hráčská deformace. Trochu mi to konceptem připomnělo nedávnou předělávku Chemical Brothers od Tiché Dohody ve styly Jefferson Airplane.
Nejde o moc, spíš jen více vyladit break na pomezí crunche, aby ten aparát dostal trochu hmatatelnější obrysy a malinko charakteru, pač tady mi prostě chybí. Ale jak jsme psal, tohle je subjektivní a nemíním tím nijak diskreditovat jinak pěknou práci 

Hammondky tam byly a rozmýšlel jsem se jestli jo nebo ne a nakonec jsem je vypnulStardust píše:Fakt vynikající. Krásná atmosféra. Já bych tam dal zase jen trošku Hammondů nebo Voxů, ale to je hráčská deformace. Trochu mi to konceptem připomnělo nedávnou předělávku Chemical Brothers od Tiché Dohody ve styly Jefferson Airplane.

Jinak díky za komenty a Delayovi za věcnou připomínku. Zkoušel jem víc nabroušený kytary, ale znělo tak pak trochu jako brit rock 90. let Chtěl jsem mít také víc znatelný bubny a při zesílených kytarách se mi trochu ztrácely..každopádně jsem se s mixem moc nemazlil