Lifelies - Moving my Life

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
delay

Příspěvek od delay »

AD se mi nelíběj, nikdy mi nesedly do mixu a zněj divně až geniálně na hovno.

Jinak k UPMANOVI: Ten mužskej robohlas bych vykopal... Co to vubec je? Nějakej VOCALOID nebo co? Atmo dobrý. Ze začátku bych poladil harmonie nebo arp's nebo co to bylo...

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Tak update tady, nova sada bicich, uprava synthu (hlasitost), kompresory a EQ, je to lepsi?

Moving my Life - working version 1

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

delay píše:AD se mi nelíběj, nikdy mi nesedly do mixu a zněj divně až geniálně na hovno.

Jinak k UPMANOVI: Ten mužskej robohlas bych vykopal... Co to vubec je? Nějakej VOCALOID nebo co? Atmo dobrý. Ze začátku bych poladil harmonie nebo arp's nebo co to bylo...
No AD zkousim, ale asi taky poletej z okna. Jinak robohlas je vokal + Vokaloid od Yamahy, dela zazracny veci + harmonizer na muj vokal co z nej udela zenskou :) Umet s tim, byla by to parada...

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

kopak je ted hroozne dlouhej a je ho moc. Kopak zkrat na cca 100 az 150ms. A cely je to natlaceny, az se to uplne trese. Sundej z masteru uplne kompresor a limiter a jen kontroluj o kolik ti to preleze nulu. Vymichej to tak, aby to peakama nelezlo pres 3 az 5 db a dlouhodobe vubec. Co ti bude delat velky peaky, to limituj na stope, nebo hybej s automatizaci volume. Az si budes myslet, ze to hraje slusne, tak nahod na master limiter a nastav ho tak, aby to nijak znatelne nepumpovalo a aby se mix nedostaval do zkresleni.
Mas to mistama dost prebasovany, za coz muze hlavne ten kopak, ale i basovy synthy. Jo a ty elektronicky prechody jsou taky moc. A hlavne, nech to ted dva tri dny lezet a pak to uslysis sam.

toxin

Příspěvek od toxin »

já ti nevím já bych ty bicí hodil dopryč...prostě podle mě by tam seděl pořádnej sintetickej kopák...oproti té první verzi je tam fakt minimální posun.

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Ok, dik, necham to nejdriv lezet, hlavne z toho sundam Dance master efect, to asi ku*vi nejvic. Jinak s tim synth kopakem - hodim ho tam z nejake wavky, jeno co najdu.

2 Amorph: dik moc, zkusim to podle tvych rad, mastering je pro me spanelska vesnice

Cyril

Příspěvek od Cyril »

upman: spis bych ti radil sem posilat mixdowny a "mastering" provadet, az kdyz na mixu nebude moc co zlepsit...

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

2 cyril: pro me je mixdown = mastering, takze sorry, musim to nazyvat spravne

Cyril

Příspěvek od Cyril »

upman: jo, vono to pak v tom dela zmatek... mixdownem myslim export tvy smichany skladby do jednoho stereo wav souboru, masteringem az nasledny upravy tohohle souboru... cili deprese - skladani - nahravani/programovani - mixaz - mixdown - mastering - distribuce - slava a prachy :)

P.S. a co rikas na ty bici co sem poslal v ty ukazce?

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Hmm, ja tomu asi fakt nerozumim - me prijdou stejny, co tam mam ja, proste bici... fakt tezko rict, proste nejsem schopnej poznat, kdy bici sedi a kdy ne. Takze tezko rict, asi budou dobry.

Odpovědět