little weird orchestra - winter breeze

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
tony9

Re: little weird orchestra - winter breeze

Příspěvek od tony9 »

lwo píše:
A taky mam problem s pravidly a casto a rad je porusuji teda:)
No tak já myslím , že když chce někdo porušovat pravidla , tak by je měl především dobře znát. Jinak je to anarchie.
Ale ta skladba se mně líbí pořád, zrnko talentu v tobě vidím.

jackies

Příspěvek od jackies »

Už jsem nechtěl, ale musím.
Zajímavý posun, jak během jediného dne udělat z nouze cnost.
lwo píše:ale jsou tady takovi jako ja, kteri tu kytaru neumi naladit a presto chcou na ni hrat:)
lwo píše: Jinak kytaru mam problem naladit, nevim jestli to je mnou nebo tim srotem za 1500,- , na ktery hraju.
lwo píše:Ono je to fakt az tak dulezite mit tu kytaru naladenou? To neexistuje zadny clovek na svete, ktery hraje na rozladenou kytaru?
lwo píše:A taky mam problem s pravidly a casto a rad je porusuji teda:)
Velké finále :
lwo píše:Kytaru ladit umim, vim jak se pouzivaji ladicky, dokonce i jednu vlastnim. Me se to proste ale konkretne v tomto tracku libi. Jsem tam jeste na ty kytary hodil chorus, protoze mi to pripadalo, ze to tu falesnost zvyraznilo.
Tak aby řeč nestála a bylo nějaké téma :)

lwo

Příspěvek od lwo »

Lwo oficialne oznamuje, ze Jackies vyhral!
vrcholem me hudebni kariery bude track, ktery mi Pytkin pochvali a Tomy ho bude chtit zremixovat:)

jackies

Příspěvek od jackies »

Juchůůůůůůůůůůůů!!! Hurá!!! :D :D

lwo

Příspěvek od lwo »

jackies píše:Juchůůůůůůůůůůůů!!! Hurá!!! :D :D
ALE TO NEZNAMENA, ZE TADY NEBUDU HAZET DALSI FALESNE TRACKY :mrgreen:
vrcholem me hudebni kariery bude track, ktery mi Pytkin pochvali a Tomy ho bude chtit zremixovat:)

jackies

Příspěvek od jackies »

Hele, hrátky s laděním ( hlavně laděním celkovém a jiném ) jsou dobré.
Když už nic, tak jsou alespoň zajímavé.
Ty sem sypej jak můžeš.

Důležitější je ale třeba hned první Pytkinova reakce, která se zakecala kvůli nějaké rozladěné kytaře .
O tom zbytku tracku, nehledě na kytaru.
Kytara rozpoutala pouze diskuzi, která by myslím žádná nebyla z důvodu toho nezajímavého zbytku.

lwo

Příspěvek od lwo »

Porad nechapu, co se mi snazis rici, nebo co po me chces a hlavne nevim, co mas ty s muzikou spolecneho. Mozna jsi vymyslel houslovy klic? Podle toho obrazku soudim.

c9000

Příspěvek od c9000 »

no pánové pročetl jsem si poslední dvě stránky topicu, a opět jsem se ujistil že jsem na starém dobrém Ezone:) Naprosto typický příklad jak se tady dělá z komára velbloud.

jen poznámka, k těm nástrojům, ne všechny kytary ladí, přesněji řečeno, žádná kytara vlastně dokonale neladí. Dokonce ani opravdu drahé nástroje od světových značek mají problémy s intonací. Ladění na kytaře je vždycky závislé na schopnostech hráče. A v tomto případě mi připadá že problém těch rozladěných tónů je právě v nástroji. Ono se mi nechce věřit že španělka za 1500 bude ladit, v oktávě možná, ale dál to bude bída. Takže problém nemusí být nutně v naladění nástroje.
Co se týká muzikantů, tak musím říct že i taková esa jako Jimi Hendrix, Zepelíni nebo třeba Tom Waits mají občas taky problémy s laděním, ale neřeší to, prostě to tam sedne a tak to tam nechají.

jackies

Příspěvek od jackies »

To je jasné ale u IWA (koukám mého nového kamaráda) se to během jednoho dne změnilo na umělecký záměr. Čím víc, tím lépe :wink:
lwo píše:Me se to proste ale konkretne v tomto tracku libi. Jsem tam jeste na ty kytary hodil chorus, protoze mi to pripadalo, ze to tu falesnost zvyraznilo.

lwo

Příspěvek od lwo »

No tak konecne jsi na to prisel kamarade:)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

C9000: a vypocul si si tu skladbu?

boro

Příspěvek od boro »

ten test nebol o hudobnom sluchu, skor o sustredeni a pamati. Ludia s absolutnym sluchom, mozno ze Ivo a Pytkin k nim patria; pre nich je utrpenie to, co nam beznym ludom nevadi, lebo rozozname tak maximalne stvrt-tony

romanisimos

Příspěvek od romanisimos »

Tak za mě moc dobrý. Celkově to hezky jede do pohody.

Odpovědět