Priatelia, posielam na vypocutie najnovsi track pomerne velkej produkcie. Prijemne pocuvanie.
Lu Sing / Love Song
Re: Lu Sing / Love Song
neni to spatne. Asi jedina vec mi tam trochu vadi, je to subjektivni, bohuzel pro me ale zasadni - zpevacka na me bohuzel pusobi trochu unavene a to me jaksi nebavi. Premyslim, jestli to je tim, ze je obcas lehce pod tonem, nebo zkratka ma takovy vyraz. Ale jinak bych rek, ze celkem pekna prace, produkcne rozhodne.
Skadba je poslouchatelna. Pokud je to jen demo tak v poho. Mix je z myho pohledu hodne plochy.
pro me je zpevacka stravitelna. hudebne se mi to celkem libi, i kdyz mi to ke konci uz prislo jako takovy preslapovani na miste. zacatek mi prijde vystavenej vyborne, prekvapi to tim, kam se to rozjede. ale na me tam prijde brzo ten motiv harmoniky (vybornej) a vlastne to cely hned zase zadusi. a pak uz to pro me nefunguje a z letargie se to neprobere ani navratem harmoniky mozna by si to zaslouzilo delsi, nez tuhle radiovou, stopaz. ubral bych i prostoru (v ramci stopaze) hlasu a naopak prodlouzil ryze instrumentalni cast. refren mi prijde malinko lacinej a zvedlo by ho, kdyby mel text (nemam rad heeej, ouuu, jeee apod.). pak by ho i mohlo bejt vic.
jinak ten shaker co je v intru me nejak drazdil. asi bych ho dal min. nebo nevim co mi na nem vadilo.
jsou to vsechno subjektivni poznamky, tak to tak ber
jinak ten shaker co je v intru me nejak drazdil. asi bych ho dal min. nebo nevim co mi na nem vadilo.
jsou to vsechno subjektivni poznamky, tak to tak ber
Tvl pěkny, Steviemu Wonderovi bych dal klidně vetší prostor, s tou zpevackou souhlasim potrebuje doladit, osladit a ztucnit, spis je to tim ze se hlida kdyz neni rodila mluvci. Mozna bych to jeste vic cely stlacil do sebe. Me se to libi.
Líbilo by se mi to hodně, kdyby mě nerušily tyto elementy:
- občasné chyby ve výslovnosti
- celkově trochu tvrdej, ostrej a suchej zvuk
- občasné chyby ve výslovnosti
- celkově trochu tvrdej, ostrej a suchej zvuk