Lu Sing - V noci
- bluerecording
Lu Sing - V noci
Najnovsi track s Lu Sing, solo na kridlovke Vladimir Galaktionov
Re: Lu Sing - V noci
nevim jestli jsem proti ty holce zaujatej nebo co, ale proste me nebavi. nelibi se mi artikulace a dokonce mam pocit, ze ma rymu.
pisnicka je celkem fajn, i kdyz trochu "unavena" - a kdyz prijde konecne trocha energie, prichazi zaroven i konec. trubka mi prijde mistama zkreslena a mozna i malo brilantni.
pisnicka je celkem fajn, i kdyz trochu "unavena" - a kdyz prijde konecne trocha energie, prichazi zaroven i konec. trubka mi prijde mistama zkreslena a mozna i malo brilantni.
hudba mi pride dost klise, spevacka znie ako keby mala nadchu...
v ramci zanru je to asi ok, ale uplne mimo moj vkus
v ramci zanru je to asi ok, ale uplne mimo moj vkus
Pesnicka super,spevacka krasny silny hlas..Jedine co mi trochu vadi je ta basa, strasne pecky to dava.
- bluerecording
zaner aj interpretacia zjavne nie su tvojou salkou kavybiscuit píše: ↑13 srp 2017 15:23nevim jestli jsem proti ty holce zaujatej nebo co, ale proste me nebavi. nelibi se mi artikulace a dokonce mam pocit, ze ma rymu.

Naposledy upravil(a) bluerecording dne 13 srp 2017 20:25, celkem upraveno 1 x.
- bluerecording
- bluerecording
V skladbe nie je iny basovy nastroj tak si cele spektrum zobrala basa, robil som to na styl nahravok Melody Gardot alebo Diany Krall, kde nie su bicie. Moze ta basa posobit agresivnejsie, je to zamer. Dakujem za nazor.
nepisem o porovnavani.
pisem o takomto type skladieb, ktorych som pocul uz aspon milion. zdaju sa mi vsetky strasne podobne a nudne...
pisem o takomto type skladieb, ktorych som pocul uz aspon milion. zdaju sa mi vsetky strasne podobne a nudne...
zaner, aj ked to slovo vobec nemusim, prave ano. interpretacia takovato (vokalna) naozaj niebluerecording píše: ↑13 srp 2017 20:20zaner aj interpretacia zjavne nie su tvojou salkou kavyale aj tak dakujem, ze si to napisal, mozno si ta nejaky track priporavovaneho albumu predsa len najde, dufam...

ani nevies, ako by som uz rad na tvoj novy track reagoval iba jednym slovom - "super".
hudobne sa mi to paci, basa je super, vobec nic mi na tom nevadi, dopra braca ..
spevacka ma strasne nosovy hlas, neviem ci mala nadchu ked to spievala ale posobi to na mna velmi rusivo, bez toho spevu by som si to kludne zaradil do playlistu medzi najazzle veci ale ten spev proste nevykryvam ..
spevacka ma strasne nosovy hlas, neviem ci mala nadchu ked to spievala ale posobi to na mna velmi rusivo, bez toho spevu by som si to kludne zaradil do playlistu medzi najazzle veci ale ten spev proste nevykryvam ..
velmi zle frazovanie. vyslovnsot uplne nasilu. podla prizvuku to dokonca obcas vyznieva, akoby Slovencina nebola jej primarny rodny jazyk. tomu strasnemu frazovaniu velmi nepomaha aj kostrbaty text, ktory pisal evidentne netextar.
- bluerecording
dakujem, potreboval som vediet, ze tam aj vy pocujete, ze spevacka nebola zdravotne ok. Nahrame este raz.
Rastis pri vsetkej ucte si myslim, ze frazovanie spevacky je vynikajuce, preto s nou spolupracujem. Nic tam nie je nasilu.
Rastis pri vsetkej ucte si myslim, ze frazovanie spevacky je vynikajuce, preto s nou spolupracujem. Nic tam nie je nasilu.
pri vsetkej ucte Vam zelam vela uspechov. ze to frazovanie pocujem uplne inac, len nie ako vynikajuce je nazor, ktory Vas samozrejme nemusi vobec vyrusovat.
Napisat na tuto spevacku ze ma velmi zle-strasne frazovanie to je dost mimo.Ta spevacka ma super farbu hlasu,intonuje a naviac ma aj svojsky styl prejavu .Svojsky neznamena zly ..Mne sa ten spev pacil prave kvoli takemu frazovaniu (nie je to ziaden extrem a popieranie Slovenciny)..
Jedna vec je konstruktivna kritika a druha vec je zhadzovat niekoho bezdovodne.
Jedna vec je konstruktivna kritika a druha vec je zhadzovat niekoho bezdovodne.
mily gambler, ja asi tak "bezdovodne niekoho zhadzujem", ako napriklad ty bezdovodne komentujes niekoho prispevok, ktory nebol o Tebe, pre Teba a ani len v teme, ktora s Tebou nejakym sposobom suvisi. samozrejme, kludne to rob, ja sa zase obcas nad tym kludne pozastavim. spevacke Lu Sing som vela uspechov uz zazelal, a myslel som to maximalne uprimne. vsetko len a len dobre prajem aj Tebe a tiez to myslim maximalne uprimne. ale uznas, ze oba nase tieto posledne dva prispevky su tak trochu v kategorii "skoda reci"