Zdravim, je to uz nejaky ten patek, co tady Delay shanel nekoho ke spolupraci na sve hudbe. Nedalo mi to, nabidku jsem prijal a zkusil si vzit do parady jednu z jeho rozdelanych skladeb. Tady je prvni vysledek nasi spoluprace. Budem radi za jakekoliv postrehy a pripominky.
Je to hodne OK, ma to dobrou naladu, po treckach Breathe a The Blue Planet, dalsi pohodova vec od tebe, je to fajn. Nejsilnejsi u tvych songu jsou pro mne beaty. Zdravim a preju uspech.
No pánové, to je pěkný. U mě máte 8/10 - jednu hvězdu musím přece jen strhnout za zpěv, i když maximální snaha je z toho cítit. Další hvězda dolů je za aranžérsky trošku rozpačitou pasáž od 2:25.
Cítím silnou inspiraci od Hooverphonic, což je jen dobře.
Těším se na další.
Diky za reakce. Jeste znovu upresnim, ze to je spolecna prace. Zaklad skladby, zpev, basa a plochy - delay. Bici, kytara, smycce a mix - Amorph.
Vasek: nojo s tema Hooverphonic (asi ta kytara?) mas asi trochu pravdu i kdyz do ted jsem to vubec nevnimal:) Btw. s tim zpevem muzes byt trochu konkretnejsi?
Panove, moooc pekne!
Ten hlas mi vubec neprijde spatny.
Coz takhle tam jeste doplnit nejake zkreslene nebo jinak rozmazle nadzpevy (druhy, treti hlas), aby ten vokal znel misty tucneji?
Nemyslim zkopirovat ten puvodni, transponovat ho a zefektovat, ale opravdu do toho dozpivat dalsi hlas s mirne odlisnou melodii.
Jinak, proc Delay vystupuje pod nazvem Lunar 5? Ze by nejaka spojitost s hrou Moment of Silence?
Ta muzika by mi dobre pasovala do te hry.
Na muj vkus moc sladkobolne, nebo jak to rict....ale to je muj problem ze posloucham jinou muziku.
Je obdivuhodny jak jste to dali na dalku dohromady! Drzim palce.