Lunar5 - Colours in my head

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
delay

Re: Lunar5 - Colours in my head (Mix3)

Příspěvek od delay »

esu: díky za poslech

UPDATE: od 6.6. je na streamu (http://bandzone.cz/lunar5) "nejspíš" finální verze
Kompletně sem to přemíchal, nejvíc jsem bojoval s prostorem nahrávky, vokálem a dlouho řešil kopák s basou, připadalo mi to dole moc ořezané, takže nakonec jsem to nechal více dýchat.

Vlad

Příspěvek od Vlad »

ja bych se nebal s bicimi trochu vic experimentovat - v duchu Eresera. Ale zalezi, kde to ty sam chces mit.
zpev se mi libi, nejdriv jsem si lamal hlavu, kde jsi to sakra vysamploval :lol:
jeste to proposlechnu doma na monitorech, tady v praci mi to nezni moc dobre.
Jinak nalada je prijemna

Bedobus

Příspěvek od Bedobus »

mam tu iba male crepy ale aj na tych by to malo zniet dobre. A je to dobre. Pri 1:59 je tam trochu zmatok neviem ci si to tak chcel mne to pripada trochu rusivo ale inac super. Dobry napad dat tam akusticku basu to drevo to cele oteplilo.

delay

Příspěvek od delay »

Bedobus píše:mam tu iba male crepy ale aj na tych by to malo zniet dobre. A je to dobre. Pri 1:59 je tam trochu zmatok neviem ci si to tak chcel mne to pripada trochu rusivo ale inac super. Dobry napad dat tam akusticku basu to drevo to cele oteplilo.
Hm... Je skvělý že tu chybu slyšíš, já o ní vím, je to prostě nahrávaný přímo s kytarovým delayem a nějak mi to ulítlo, ale už sem to tam prostě nechal, protože sem si potom nemohl vzpomenout na nastavení celého fx řetězce a znělo by to jinak...
Nadruhou stranu slyšíš akustickou basu, která tam tedy není :). Jsou tam dva layery synth bassy a trochu víc to tepe díky kopáku :)

Díky všem dalším za krituku i poslech :!:

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Pekne je to, minimalisticke jako asi vsechny tve skladby, ale pekne. Prostor se ti povedl!
Me tam ty basy ted trochu chybi, ale to je jen vec vkusu....
Jeste bych trochu stahl zpev, ne ze by byl spatnej, ale je ho nejak moc na tak minimalni text.

Bedobus

Příspěvek od Bedobus »

nemusi tam byt hlavne ze som ju pocul :)

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

klidně to smažte, pokud to tu budu hyzdit, ale můj kámoš SoulDeeper udělal spešl pro Lunar 5 exkluzivní remix:

http://luphtrack.borec.cz/dj.traktor/psycle/colours.mp3
Obrázek
live free or die!

delay

Příspěvek od delay »

Když sem si nedávno tuhle věc pustil, tak mi zvukově přišla vyloženě špatná. Udělal jsem tedy uplně novej mix, byť to byla možná ztráta času, ale pro mě je to teď mnohem lepší...

Předešlá verze byla hodně nabroušená ve výškách. V nové verzi jsem se tedy zaměřil hlavně na vyšší pásma a udělal zvuk spíše zatáhlej, protože ty instrumenty, které jsem si nepečlivě vybral nejsou vůbec dobrý (hlavně "bicí"). Celkově jsem pak hodně ubral verb a snažil se o více "dry" zvuk.

COLOURS IN MY HEAD
:arrow: 4th release
http://soundcloud.com/lunar5/lunar5-col ... th-release nebo BZ

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

nádhera :!:
Obrázek
live free or die!

Odpovědět