Lunar5 - Flight To Mars Colony (Demo Version)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
delay

Lunar5 - Flight To Mars Colony (Demo Version)

Příspěvek od delay »

Hoj Hoj. Už je to dýl, co jsem zve?ejnil n?jakou novinku od Lunar5, tak jsem se nakonec rozhodl hodit do placu tuhle omalovánku...
Je to taková splácanina na základ? jednoduchýho kytarovýho rytmickýho patternu inspirovaná asi prova?eninou od Daft Punk... :) Ve stejným duchu jsem cht?l ud?lat i takový lazy drums (MPC60), z basy mi v ná?rtech zbyly akorát dv? použitelný kole?ka, který zn?j dost tup?, zbytek je spíš takové radostné poletování okolo a budování atmosféry. ?ili jsme to nakonec opajcoval nálepkou DEMO, abych si ty nedostatky tak n?jak omluvil a druhak je možný, že do budoucna by byly živé bicí a jiná bass linka. Vám už teda nezbývá moc místa pro kritiku, ale zve?ej?uju to proto, pa? si myslím, že to má n?jaký atmo a p?íb?h 8)

Obrázek

Fractal

Re: Lunar5 - Flight To Mars Colony (Demo Version)

Příspěvek od Fractal »

jako jó, ale ten zvuk co začíná 01:11 mě vyloženě prudí

ten kytarový loop se mi tam trošilinku nehodí způsobem jakým je zahraný, všecko to je takové celkem rázné, tak bych ho taky zahrál více sekaně třeba

jinak zvláštní věc se mi stala: pouštěl jsem to napoprvé z noťasu a říkám si, že ti rovnou napíšu ať ten rytmický kytarový loop dáš úlpně pryč, že je přece v jiné tónině, no celé se to spravilo když jsem přepnul na sluchátka... co z toho vyplývá? no buď basa nemá/nevytváří vyšší harmonické, laptop ji nazahraje a skladba pak ztrácí tónickou oporu, anebo má poruchu muj mekbuk

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

no ono je tam par veci lehce rozladenych. Nalada na zacatku v podstate fajn, ale tak od pulky je to pro me uz takovy bezradny a bohuzel me to prestalo bavit. Zvukove mi to prijde takovy dost 2D.

delay

Příspěvek od delay »

Fractal... no, ta basa je tam poměrně důležitá, ale ona místama trochu neladí nebo spíš ztrácí rezonanci či je neznělá (nevim přesně), každopadáně na nb potažmo mobilu to určitě bude znít divně (nebo vůbec) protože ten part není nijak vysoko, ani jsem to nezkoušel takhle poslouchat :)

delay

Příspěvek od delay »

Amorph: však v pohodě, jsem to bral spíš sportovně jako kytarovej trénink, vím že to kulhá :)

TAP

Příspěvek od TAP »

mně se to líbí. Dá se to pustit, víceméně jako kulisu a představovat si filmeček odpovídající názvu. U.F.O. si dává mochito s DAFT PUNKEM

Odpovědět