tak tu je moc remix. Podarilo sa mi to za necele 3 dni spravit. Aby to neposobilo dojmom rychlo "ukvaseneho", tak mozno prijde vhod spomenut par faktov.

Beat som uz mal zlozeny, ked netvorim konkretny song. Tak si robim beaty, basu, prechody "do suflika". A k tejto skladbe mi najviac pasoval tento. Po tom, co mi C9000 posunul album The Glitch Mob, tak ma tento styl "glitch" trocha zaujal, tak som v nom skusil zaexperimentovat, no zaroven nechat v tom nieco zo svojho.
Pouzil som v nom nie vsetky sample z remix packu, ktory tu delay daval.
Uplne mi sadol do tohto Massive, ktory som pouzil na stringy, a na ten lead, ktory sa mi podarilo "vykrutit" spolu s Violin z Miroslav Philharmonic vo zvuk, ktory pripomina gajdy - dudy. Bicie su cele vyskladane z oneshotov, s ktorymi som sa celkom vyhral, jednak v case tvorenia do suflika a i pri tomto remixe, ked som ich prisposoboval rytmu. Hodne som pouzival filtre, na tie pazvuky, najme TAL, Soundtoys, a v neposlednom rade Ableton s verziou 8.2 priniesol pluginy AMP a CABINET, ktore sa na taketo prasacinky daju super vyuzit

A tu je vysledok mojho experimentu: vid. v2