Lunar5 - San's Up (Intermezzo)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
delay

Lunar5 - San's Up (Intermezzo)

Příspěvek od delay »

Starší oprášená a zremixovaná věc. Taková kratší mezihra, motiv... Název skladby a grafika je parafrází na značku, jejíž výrobek jsem použil při nahrávání kytar. Většina asi bude vědět.

Obrázek

Pastor

Re: Lunar5 - San's Up (Intermezzo)

Příspěvek od Pastor »

Pekne.

dedko
Vybavení

Příspěvek od dedko »

Také pekné, Floyd-oidné. Chcelo by to pokračovanie... :)

delay

Příspěvek od delay »

dedko píše:Také pekné, Floyd-oidné. Chcelo by to pokračovanie... :)
Díky, však pokračuj ďalej na stejném profile, čo ti brani :wink:

Vlad

Příspěvek od Vlad »

jako tradicne od tebe pekna zalezitost. Ten kostitras je paradni, to je sampl nebo zive? Obcas to tahne dolu, nevim jestli to je zamer (myslim rychlost uderu se meni a nekdy je to pomaly). Ale takovyhle zvuky mam rad. Pekna je i basa

delay

Příspěvek od delay »

Díky Vlado. Kostitřas aneb vysušený pecky jsem si tam nahrál sám akusticky, proto to je místama lehce mimo (šlo by to snadno přehrát, ale nějak sem to chtěl autentický), tady v tý věci je vlastně živý všehno, kromě kopáku, kterej je natriggovanej z AD. Nejhorší je akustická kytara, hrozná plechovka, ale nic lepšího nebylo. :)

dedko
Vybavení

Příspěvek od dedko »

delay píše:Díky, však pokračuj ďalej na stejném profile, čo ti brani :wink:
len si to dorob, ja som na gitaru lama..

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Velmi prijemne. Som spokojny s tebou Delay :) ;)
Lahodne uchu, netlacene ako sem-tam zvyknes ;) no velmo gut.

Vlad

Příspěvek od Vlad »

no ja jsem to zatim slysel na bedynkach v praci a plechovku nepozoruju. Co mas za kytaru a jak jsi ji nabral? Me to zni plechove jenom kdyz to beru pres pick-up, staci k tomu primichat kondik a je to lepsi.
Jinak s tim kostitrasem je to tak, ze jak jsem perkusak, tak to hned slysim ty arytmie. Obcas to pouzivam na koncertech a je to tezky hrat s tim. Musi se trochu pred dobou, jak to ma samo o sobe zpozdeni. Ale doda to tomu peknou naladu.

edit: poslaoucham to doma a ta kytara je hodne stahnuta a v pravo. Plechova neni, spis zatlumena. Vubec cely to je takovy tlumenejsi.
basa je dobra. to jsi nahraval pres linku? Ja si ted chci nejakou basu poridit, presne na takovyhle naladovky. Padla mi do oka Cort B4

Jeste nejakou zajimave chraplavou zpevacu, pohrat si s aranzi aby to bebylo jen C a Em (ikdyz proc ne) a je to . . . .. :)

delay

Příspěvek od delay »

tomy: Díky, mas pravdu, dynamicky je to zase o stupinek nize (je tam peknejch 16 - 10 dB), pomalu se snad dopracuju k tomu optimu...

Vlad: Taky moc děkuju za obsahly komentar a zajem. Plechovka tomu rikam protoze prave jsem tady vyjmecne nepridaval zadny vysky, ale naopak rezal nekde kolem 5kHz (jinak to byl fakt plech) a pridaval mezi 125 - 250 Hz, tady bych to fakt necekal, ale podle analyzeru tam mela fundament. Ta kytara ma proste neprijemnou barvu a i nasucho zní tak nějak prázdně, je to asi 12 let stará vyschlá Ibanez PF překližka. Nechal jsem jí tam, protože jsem tam akustiku chtěl od začátku. Panaorama mi pripada OK, ikdyz mozna mohla byt blize stredu, treba zkusim poladit. Nicmene uplne veprostred me nesedela vubec. Co se tyce zpevu, tak nebyl moc prostor, je to preci jen fakticky mezihra a stavet pisen na dvou akodech me uz nebavi. :mrgreen:

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

pekné, príjemná melancholia.. naviac sa mi páčia tie ukvákané sólička, aj kostitras je fajn

delay

Příspěvek od delay »

Vlad píše:basa je dobra. to jsi nahraval pres linku? Ja si ted chci nejakou basu poridit, presne na takovyhle naladovky. Padla mi do oka Cort B4
Promin, zapomnel jsem... Jasne, je to pres DI (taktez Sans Amp jako kytary, akorat basa pres ParaDriver a kytary přes Classic). Je to Fender JazzBass Marcus Miller, dřív se mi nelíbila, hrála hodne HiFi, chyběly jí barevné středy, one je malinko slyšet, jak je skleněná.

Ta B4 od Cortu se ti asi bude hodit do tvýho stylu, mám pocit že za dané peníze to asi bude hrát líp než Squier, ještě by jsi mohl splašit z druhy ruky třeba mexickej Fender nebo se štěstím něco staršího - kopie JB z produkce Korea / Japan, ale to jsou basy po kterych bych koukal ja, a ja miluju JB, takže je to mimo :wink:

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

jako intermezzo bajecny..

Prijemna nalada a kostitras je dobrej i lehce rozjetej..

Odpovědět