Lunar5 - San's Up (Intermezzo)
Re: Lunar5 - San's Up (Intermezzo)
Také pekné, Floyd-oidné. Chcelo by to pokračovanie... 

jako tradicne od tebe pekna zalezitost. Ten kostitras je paradni, to je sampl nebo zive? Obcas to tahne dolu, nevim jestli to je zamer (myslim rychlost uderu se meni a nekdy je to pomaly). Ale takovyhle zvuky mam rad. Pekna je i basa
Díky Vlado. Kostitřas aneb vysušený pecky jsem si tam nahrál sám akusticky, proto to je místama lehce mimo (šlo by to snadno přehrát, ale nějak sem to chtěl autentický), tady v tý věci je vlastně živý všehno, kromě kopáku, kterej je natriggovanej z AD. Nejhorší je akustická kytara, hrozná plechovka, ale nic lepšího nebylo. 

len si to dorob, ja som na gitaru lama..delay píše:Díky, však pokračuj ďalej na stejném profile, čo ti brani
Velmi prijemne. Som spokojny s tebou Delay
Lahodne uchu, netlacene ako sem-tam zvyknes
no velmo gut.

Lahodne uchu, netlacene ako sem-tam zvyknes

no ja jsem to zatim slysel na bedynkach v praci a plechovku nepozoruju. Co mas za kytaru a jak jsi ji nabral? Me to zni plechove jenom kdyz to beru pres pick-up, staci k tomu primichat kondik a je to lepsi.
Jinak s tim kostitrasem je to tak, ze jak jsem perkusak, tak to hned slysim ty arytmie. Obcas to pouzivam na koncertech a je to tezky hrat s tim. Musi se trochu pred dobou, jak to ma samo o sobe zpozdeni. Ale doda to tomu peknou naladu.
edit: poslaoucham to doma a ta kytara je hodne stahnuta a v pravo. Plechova neni, spis zatlumena. Vubec cely to je takovy tlumenejsi.
basa je dobra. to jsi nahraval pres linku? Ja si ted chci nejakou basu poridit, presne na takovyhle naladovky. Padla mi do oka Cort B4
Jeste nejakou zajimave chraplavou zpevacu, pohrat si s aranzi aby to bebylo jen C a Em (ikdyz proc ne) a je to . . . ..
Jinak s tim kostitrasem je to tak, ze jak jsem perkusak, tak to hned slysim ty arytmie. Obcas to pouzivam na koncertech a je to tezky hrat s tim. Musi se trochu pred dobou, jak to ma samo o sobe zpozdeni. Ale doda to tomu peknou naladu.
edit: poslaoucham to doma a ta kytara je hodne stahnuta a v pravo. Plechova neni, spis zatlumena. Vubec cely to je takovy tlumenejsi.
basa je dobra. to jsi nahraval pres linku? Ja si ted chci nejakou basu poridit, presne na takovyhle naladovky. Padla mi do oka Cort B4
Jeste nejakou zajimave chraplavou zpevacu, pohrat si s aranzi aby to bebylo jen C a Em (ikdyz proc ne) a je to . . . ..

tomy: Díky, mas pravdu, dynamicky je to zase o stupinek nize (je tam peknejch 16 - 10 dB), pomalu se snad dopracuju k tomu optimu...
Vlad: Taky moc děkuju za obsahly komentar a zajem. Plechovka tomu rikam protoze prave jsem tady vyjmecne nepridaval zadny vysky, ale naopak rezal nekde kolem 5kHz (jinak to byl fakt plech) a pridaval mezi 125 - 250 Hz, tady bych to fakt necekal, ale podle analyzeru tam mela fundament. Ta kytara ma proste neprijemnou barvu a i nasucho zní tak nějak prázdně, je to asi 12 let stará vyschlá Ibanez PF překližka. Nechal jsem jí tam, protože jsem tam akustiku chtěl od začátku. Panaorama mi pripada OK, ikdyz mozna mohla byt blize stredu, treba zkusim poladit. Nicmene uplne veprostred me nesedela vubec. Co se tyce zpevu, tak nebyl moc prostor, je to preci jen fakticky mezihra a stavet pisen na dvou akodech me uz nebavi.
Vlad: Taky moc děkuju za obsahly komentar a zajem. Plechovka tomu rikam protoze prave jsem tady vyjmecne nepridaval zadny vysky, ale naopak rezal nekde kolem 5kHz (jinak to byl fakt plech) a pridaval mezi 125 - 250 Hz, tady bych to fakt necekal, ale podle analyzeru tam mela fundament. Ta kytara ma proste neprijemnou barvu a i nasucho zní tak nějak prázdně, je to asi 12 let stará vyschlá Ibanez PF překližka. Nechal jsem jí tam, protože jsem tam akustiku chtěl od začátku. Panaorama mi pripada OK, ikdyz mozna mohla byt blize stredu, treba zkusim poladit. Nicmene uplne veprostred me nesedela vubec. Co se tyce zpevu, tak nebyl moc prostor, je to preci jen fakticky mezihra a stavet pisen na dvou akodech me uz nebavi.

- ReaktoplazmAR
pekné, príjemná melancholia.. naviac sa mi páčia tie ukvákané sólička, aj kostitras je fajn
Promin, zapomnel jsem... Jasne, je to pres DI (taktez Sans Amp jako kytary, akorat basa pres ParaDriver a kytary přes Classic). Je to Fender JazzBass Marcus Miller, dřív se mi nelíbila, hrála hodne HiFi, chyběly jí barevné středy, one je malinko slyšet, jak je skleněná.Vlad píše:basa je dobra. to jsi nahraval pres linku? Ja si ted chci nejakou basu poridit, presne na takovyhle naladovky. Padla mi do oka Cort B4
Ta B4 od Cortu se ti asi bude hodit do tvýho stylu, mám pocit že za dané peníze to asi bude hrát líp než Squier, ještě by jsi mohl splašit z druhy ruky třeba mexickej Fender nebo se štěstím něco staršího - kopie JB z produkce Korea / Japan, ale to jsou basy po kterych bych koukal ja, a ja miluju JB, takže je to mimo

jako intermezzo bajecny..
Prijemna nalada a kostitras je dobrej i lehce rozjetej..
Prijemna nalada a kostitras je dobrej i lehce rozjetej..