Napad je dobry, atmosfera tiez. Co vsak podla mojho ucha by stalo za zmenu je aranz bicich, perkusii. To je podla mna najvacsia "mucha". Trocha modernejsi sound bicich, mozno nejaky tichsi distorion prechod v niektorych castiach a spominana zmena bicich a perkusii by tomu dodala uplne iny charakter.
Priznam sa, ze i mne ta marimba tam akosi prekazala. Urcite by stalo za to pomenit par nastrojov. Menej "obohratych" a urcite viac experimentu by celej skladbe len pomohlo.
Ten string - pad mi prijde taky typicky microx

povedal by som az trance-ovo orientovany

ale to nijak nekazi dojem.
Osobne... mat takyto napad, song v takejto atmosfere a vlastne cely feeling skladby, tak urcite ten pop-ovy vplyv by som vypustil. Myslim si, ze tej skladbe pop influence skor ubera ako pridava. Resp. robi ju takou, ze presne zapada do akejsi skatulky.
Raz si mi spominal ze bicie ti trocha robia problem, a tu v tejto skladbe je to prave ta najslabsia cast. K spevu sa nedokazem uplne vyjadrit, kvalitu neviem dobre posudit, ale vobec mi hlasitost a ani text, ci samotny spev nevadi. Pre moje usi fajn splyva s hudbou.
Urcite by som sa Lukas na tvojom mieste este do toho pustil, skusil poexperimentovat. Rozhodne to stoji za to.