Lunar5 - Sound Of Fever
Lunar5 - Sound Of Fever
Nová skladba, žánrově opět jakýsi soundpainting a velice volná plynoucí kompozice, ve které jsem se snažil zachytit své horečnaté sny, hodně jsem poslouchal The Doors a kouknul na dokument When You're Strange, což byla asi hlavní inspirace... snad proto se tam musel objevit Jim a místama jsem ladil kytaru do stylu Robby Kriegera.

Naposledy upravil(a) delay dne 28 bře 2011 12:42, celkem upraveno 3 x.
Re: Lunar5 - Sound Of Fever
prijemna kolaz. Sice trochu nesoudrzne, ale jsou tam pekny momenty a napady.
Moc pěkný, Pozdní léto, brambory v popelu a vůně venkovskýho jitrocele. Bibio by se divil
Ne fakt se mi to líbí, pěknej zvuk, retronálada, působí to uvolněně.
Jak si vykouzlil zvuk tý kytary?

Jak si vykouzlil zvuk tý kytary?
Taky díky. Kytara je přes Fender Deluxe + ten T.Bone RB100 od tebe, osvědčil se prakticky hned a s tím fendrovským kulatým zvukem si rozumí. Mít malýho Champa 600, aby byl zvuk trochu nakreslenej flaškama, tak to bude ještě blíž mý představě. Jinak spring verb a analog echo. Taky tam je všude dost kvákadla (mimo hlavní motiv), včetně basy (to píšu spíš informativně, jak jsi vedle psal, že chceš WAHc9000 píše:Jak si vykouzlil zvuk tý kytary?

Mne sa to moc paci, opat to co sa da od teba cakat ale zaroven ine. Pacia sa mi bicie, chrumkave.
Příjemný.
Jak píšeš - zvukomalebné...

Jak píšeš - zvukomalebné...

hehe...delay píše:Díky Tomy, stejně tě podezřívám, že jsi to tady chtěl jenom lišácky oživit
nie... Marec bol kultovy mesiac bez ezonackej muziky.
Vcera som mal cas, pocuval som co som zameskal vypocut