Martin Demsky - We Was Two

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
demsky
Vybavení

Martin Demsky - We Was Two

Příspěvek od demsky »

Novy experimentalny track odo mna, ucim sa mixovat syntaky, ktore poznam so zopar VSTi-ckami, ako aj nove postupy. Je to cele v Acide robene, kto chce nech si kukne pic :) takze je to take cele skor o tom, ze sa snazim zvukovo "modernizovat", nez o melodii, harmonii ako v klasike. Mix je priamo save as wav v Acide + Waves L1 a rovno do mp3 :) Este som rozmyslal od zaciatku, ze je to skor na megarepraky v obrovskej disko hale, nez intimco doma, alebo na sluchatka.

text:
we was two... became three
because your soul and body wasn't so free.
now i am alone, wanna dance,
watching someone else's fantastic performance.

Obrázek

dano

Re: Martin Demsky - We Was Two

Příspěvek od dano »

super Martin, mne sa to paci (az na ten clap na zaciatku)... pocut tam vela Jarreho, co ja mozem vzdy :-) a fajne tucne zvuky

tomy45

Re: Martin Demsky - We Was Two

Příspěvek od tomy45 »

Troska gramatickeho okienka by nezaskodilo :)
"because your soul and body weren't so free"
"We were two" nie? :) mnozne cislo

No mne sa zda, ze si skor unikatne trafil 90 roky ako modernizoval, ci uz pouzitymi zvukmi alebo aranzom :) Strasne mi to pripomina dance verziu Mortal Combat spred niekolkych rokov (vid. odkaz nizsie) ale troska jemnejsie prevedenie. Asi by si mal prestat pouzivat uz ten Rebirth :wink:

Ako retro track je to vsak vyborne. Clap mi nevadi ako Danovi, vtedy asi iny nemali :) pacia sa mi leady, dej to ma, melodie vyborne, len ta dramatickost s tymi saw arpami by si priam ziadala ako sol nieco hymnickejsie (zvuky). Jedina vec co rusi je 303ka. Inak je to fajnovy retro track.

Odpovědět