Martin Gore - Featherlight - Analogrunner remix

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
lavender

Martin Gore - Featherlight - Analogrunner remix

Příspěvek od lavender »

zdravim,
zapojil som sa do remixovej sutaze.
popocuvajte, ofrflite :)

lavender

Re: Martin Gore - Featherlight - Analogrunner remix

Příspěvek od lavender »

to je az taka nuda, ci tak zle? :) (ano, pytam si pozornost, lebo feedback je pre mna velmi dolezity. nie aby som robil podla okoliteho feedbacku, ale preto, ze sa inicializujem, ci veci ktor v skladbe pocujem a citim ja su univerzalne zrozumitelne, alebo je to interna zalezitost..v podstate zistujem ktore moje nastavenie je to ozajske.).
dakujem za pochopenie mojej psychohygieny :D

dendy

Příspěvek od dendy »

aha dobre ze si sa ozval ked si to postoval tak som to nepostrehol.. prijemne to je, len na moj v kus v stredoch tam je daco moc nahlas...trosku mi to reze usi.. pocuvam to na suchatkach - ed to mam uplne potichu je to ok ale jak si to dam hlasnejsie tak mi to pochvili zacne rezat usi a musim to zase stisit .. asi su to tie akoby FM pady...

inak obsahovo za mna fajn, nemam co vytknut, hanbu si si nenarobil rozhodne :)

(este doplnim ze original nepoznam takze hodnotim ako samostatnu skladbu)

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

co ja viem, zhodou okolnosti posledne 2 tyzdne ten album Martina Goreho dost pocuvam a u mna je taky prazdnejsi nez napriklad novy album Leftfield (kde je chalanko tiez uz sam), keby na to neboli take dobre recenzie ako na pitchforku, tak by som ho zmazal, zatial ostava. ten tvoj remix je taky leharo, v podstate sa tam nic neriesi, a ja mam osobnejsie viac rad "vodnatejsie" bicie nez tie tvoje, skratka take ake ma napriklad aphex twin v sawII, ale da sa na to zvyknut, len dlhsie. kazdopadne toto asi moc pocuvat nebudem na rozdiel od tvojho remixu autumnistu.

inak goremu neviem o co ide, o zvysenie publicity aj mimo DM? remixovat prevazne ambientne analog synth album mi pride trocha zvratene... skusal niekto remixovat ambient od ena alebo od spominaneho aphexa sawII? dost taaazko...

lavender

Příspěvek od lavender »

@dendy: dik za postrehy - ano, ten goreho sampel zahallovany aj zasumeny je troska moc, ale tak prisiel som na to uz ked to bolo zmastrovane. je to pocut ako na com - na hd650 a sonodyne je to ok :) px100 tam sa to prejavi trocha...
@demsky: bicie su goreho ;) trocha som ich pokraftwerkovil. inak ani tam nebolo co vymyslat prilis, ten jeho track je v podstate skica - a zo skice cosi robit ;) inak jeho album je zvukovo pecka, obsahovo a kompozicne slabsi. akurat europa hymn. a novy leftfield sa mi paci dost ;) pekny nasup :D little fish :D

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

ja som to pochopil tak, ze ten rakusan Mantra of Machines robi dark techno, a ten jeho remix je ako keby vrstva pod originalom, ked som si pustil Goreho original a hned potom remix, tak melodicka linka z originalu vo mne stale rezonovala, a tento jeho remix vyjadruje jeho osobnost, preto sa ani necudujem, ze to vyhralo, Gore to asi tiez pochopil tak, kedze aj DM ma temnejsie albumy.

lavender

Příspěvek od lavender »

@demsky: mg ide uz dlho po minimal techne jak divy, takze vyber je uplne pochopitelny ;)

Odpovědět