mastering zdarma
mastering zdarma
Nabizim mastering zdarma, piste a posilejte na refresh2@centrum.cz
Potrebuji nemastrovane mixy na cviceni. Posilejte cokoliv co vykutite
nejlepe 24bit 44.1 khz ale neni podminkou.
R
Potrebuji nemastrovane mixy na cviceni. Posilejte cokoliv co vykutite
nejlepe 24bit 44.1 khz ale neni podminkou.
R
tak ti zajtra poslem linky na veci ktore premna nemaju cenu mastrovat ale mam ich uploadnute a uz aj zmastrovane WIRom ale rad porovnam napis mi prosimta PM aby som nezabudol a dam ti linky na wavkarefresh2 píše:), no spis bych chtel oslovit amatery, nejlepe nezavisle.
, ale zase at u toho nezblbnu zeano
-
- Profesionál
-
- Profesionál
[quote="onehalph"]Cyril: vsak nikdo nerika, ze musite poslat celou skladbu - ze ano
[/quote
Nepredpokladam ze mi budou posilat veci k masteringu nase stars, ale je tu jiste spoustu amaterskych nadsencu, co skladaji a pravda tracky treba nemusi byt cele, jak kdo chce, ja to nikde sirit nebudu, kdo bude chtit tomu poslu namastrovany vysledek, a v podstate ten, kdo si mastruje sam si muze treba porovnat s tim mym, o nic nejde..]

Nepredpokladam ze mi budou posilat veci k masteringu nase stars, ale je tu jiste spoustu amaterskych nadsencu, co skladaji a pravda tracky treba nemusi byt cele, jak kdo chce, ja to nikde sirit nebudu, kdo bude chtit tomu poslu namastrovany vysledek, a v podstate ten, kdo si mastruje sam si muze treba porovnat s tim mym, o nic nejde..]