Metal Sound Test /w Jackson Dinky JS22-7
- Hiddenplate
Metal Sound Test /w Jackson Dinky JS22-7
Zdar, tak nějak zkouším nakroutit co nejzajímavější zvuk na svým equipu a rád bych názor...
Re: Metal Sound Test /w Jackson Dinky JS22-7
7 strun ? A neni to moc Antone Pavlovici ?
-
1:05 - to solo bych to zvučil asi jinak. asi by bych ho nějak vytáhl víc do popředí (hlasitost, oktáver, panorama doprostřed). Chápu záměr (levá/pravá sólo/riff), ale mám pocit, že to tam moc nefungje. Spíš bych ty dvě věci odělil hlasitostí, s tím, že ten riff by tam nemusel trčet až nahoru, ale byl by až v druhém plánu.
Jinak je to v mém uchu perfektní. Já mám strašně rád Fear Factory a tohle mi je dost připomíná.
Jinak je to v mém uchu perfektní. Já mám strašně rád Fear Factory a tohle mi je dost připomíná.
No já bych hlavně řekl, že to chce trošku života do toho umírání.
1:05 to soĺo by mělo být uííííájoooouuuuuhrchhtýýýýýýýuuuuuááááááááá, a ne: ta ta táá ta ta táááá ta.
Vem jí prostě pořádně za kušnu ať tak kytara začne trochu kňučet a hrát.
Ono totiž hodně dobrýho zvuku uděláš jen rukama.
Pak přijde teprve na pořad dne zvuk jako zvuk.
1:05 to soĺo by mělo být uííííájoooouuuuuhrchhtýýýýýýýuuuuuááááááááá, a ne: ta ta táá ta ta táááá ta.
Vem jí prostě pořádně za kušnu ať tak kytara začne trochu kňučet a hrát.
Ono totiž hodně dobrýho zvuku uděláš jen rukama.
Pak přijde teprve na pořad dne zvuk jako zvuk.
muzikant
- Hiddenplate
@jackies: sorry nejsem moc solista, spíš jsem přes ten chugging
jinak jsem přidal kytary o decibel, vyměnil struny a přidal na YT další videjko:
jinak jsem přidal kytary o decibel, vyměnil struny a přidal na YT další videjko:
- Hiddenplate
tak jsem zkusil něco rozumnějšího... sola jsem teda vynechal ponevadz nejsem hendrix
je to vesmes zalozeny na rhythm kytarach a doplneny syntakama... trochu melodicky barevnejsi nez ten djent tone test 2 v predchozim prispevku...
jo a pozor mam tam divny synteticky vokaly... tak se neleknete xD ponevadz jsem nesehnal nikoho kdo by mi to nazpival... tak tam mam to, co tam je, aspon pro predstavu, co by tam melo zhruba byt...
EDIT: předělal jsem ten syntetickej vokál protože byl hroznej... teď už je snad snesitelnej
EDIT2: předělal jsem předělaný a prostě to dopadlo takto:
je to vesmes zalozeny na rhythm kytarach a doplneny syntakama... trochu melodicky barevnejsi nez ten djent tone test 2 v predchozim prispevku...
jo a pozor mam tam divny synteticky vokaly... tak se neleknete xD ponevadz jsem nesehnal nikoho kdo by mi to nazpival... tak tam mam to, co tam je, aspon pro predstavu, co by tam melo zhruba byt...
EDIT: předělal jsem ten syntetickej vokál protože byl hroznej... teď už je snad snesitelnej
EDIT2: předělal jsem předělaný a prostě to dopadlo takto:
- Hiddenplate
tak jsem zase blbnul s různejma vstčkama... a dnes ze mě vypadlo toto:
- Hiddenplate
aby toho nebylo málo, tak jsem s tou kytarou udělal i rádoby Punk Rock...
- Hiddenplate
Tak jsem pro změnu zkusil něco z jiného soudku... přesněji rádoby cinematickej drum and bass...
- Greyhound90
Naprosto výborná skvělá muzika! Nic neřeš. Jen tak dál! Hidden Place jsem se nedopočítal rytmu: Záměr? Jinak výborný!
Pro mě škoda toho zvoleného rytmu který to rozbíjí.Hiddenplate píše: ↑13 bře 2022 06:49aby toho nebylo málo, tak jsem s tou kytarou udělal i rádoby Punk Rock...
Tohle mělo pořádně a jednoduše odcejpat. Snare druhá/čtvrtá .........
Ty jo, pak bych si u tý vypalovačky i hodil mou pleškou do rytmu
muzikant
spíš se ti splašily hodiny, ne? 4/4
souhlas, zbytečně přeonanovaný imho
jinak celkem šikovnej jsi, jen mi to zní nějak moc krabicově všechno.
- Hiddenplate
Zdárek, díky za odpovědí pánové! Beru jak chválu, tak i kritiku. Oceňuji jakýkoliv konstruktivní koment. Já se pak zpětně divám sem na fórum a beru si "poznámky" k srdci a pokusím se z nich zlepšit.
Nicméně už tu byl metal, punk rock, drum and bass, pak nějakej ten cinematickej koncept... tak sem přidávám pro změnu trochu Dubstepu , kterej mi vzniknul náhodou když jsem fidloval s VSTčkama a nějakejma samplema... EDIT: tak koukám, že ten youtube kanál se mi začíná formovat v multižánrovej projekt...
Nicméně už tu byl metal, punk rock, drum and bass, pak nějakej ten cinematickej koncept... tak sem přidávám pro změnu trochu Dubstepu , kterej mi vzniknul náhodou když jsem fidloval s VSTčkama a nějakejma samplema... EDIT: tak koukám, že ten youtube kanál se mi začíná formovat v multižánrovej projekt...
- Hiddenplate
Zdárek, tak jsem zase laboroval s nějakejma těma elektro zvukama a vyšlo ze mě tentokrát toto:
Jinak nějak nemůžu najít jak přejmenovat Thread... poněvadž se mi to tu zvrtlo už v multi-žánrovou polívku...
- Hiddenplate
Ahoj, tak po dlouhé diskuzi zde na fóru jsem udělal finální verzi mixu toho conceptu Punk Rock, tentokrát, ale už s vokálem...
K poslechu zde:
K poslechu zde:
Naposledy upravil(a) Hiddenplate dne 22 dub 2022 21:23, celkem upraveno 1 x.