Midoleyd hudba

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Pette

Midoleyd hudba

Příspěvek od Pette »

Dobry den,
byl bych moc rád kdyby jste si poslechli moji tvorbu a po případně napsali kritiku. Ocením každou radu. Skládám přes rok v Maschinu a 3 roky dělám Turntablism. Díky za Váš čas https://soundcloud.com/user-775905572
Naposledy upravil(a) Pette dne 02 zář 2016 16:02, celkem upraveno 1 x.

Liquid Sound
Profesionál

Re: Midoleyd hudba

Příspěvek od Liquid Sound »

Jo!!! Nový _DNO_ tracky! Sleduju vás dlouho. Musim poslechnout.
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC

48cube

Příspěvek od 48cube »

Odkaz nevede primo na projekt, jen na stream stranku SC.

Tenhle bude asi ten spravnej ...?
https://soundcloud.com/user-775905572

Pette

Příspěvek od Pette »

Ups. Díky moc

Pette

Příspěvek od Pette »

Co říkáte na ní? Skladba není mastrovaná. Můj old school mac to už nestíhal :(

Stan

Příspěvek od Stan »

Prvnich 20s vypadalo celkem slibne i pres ten vysoky zvuk v pozadi a ..... a pak uz nic. Vydrzel jsem neco pres polovinu a nepochopil jsem to. Pro me je to slatanina ale tak mi pripada i jazz (nevzpomenu si na nazev) kde to vypada jako kdyz vsichi ladi svy nastroje jeden pres druheho a rika se tomu umeni, u toho jsem nikdy neprisel na to jak to poslouchat. Mimochodem ten vysoky zvuk co tam je na zacatku a nekde okolo poloviny je dost neprijemny teda alespon pro me. To je jediny co k tomu muzu rict.

Pette

Příspěvek od Pette »

Zdravím, po dlouhé době jsem se odvážil sem zavítat :) s odkazem na své první nové EP. Budu rád za Váš čas a popřípadně nějaký ten řádek kritiky. Míchal jsem to já a mastering jsem si nechal udělat ve studiu. Díky
https://midoleyd.bandcamp.com/

hzsrtnn

Příspěvek od hzsrtnn »

ahoj,
paci sa mi to :) pekne zvuky aj fajn produkcia.
trocha mi vadi, ze prilis pocujem vzor - dj shadow :) ale takje asi problem urobit skrecovanu a samplovanu kompoziciu v ramci zanru, aby to neznelo kusok podobne../

IvanB

Příspěvek od IvanB »

Nemôžem sa ubrániť takému dojmu nekompletnosti - je to proste hip-hop bez vokálov, ten rap tam chýba, teraz znejú tie skladby iba ako hudba pred fázou nahrávania spevu (rapu). Neviem teda, či si mal zámer spojiť sa s nejakým raperom alebo nie, ale je škoda, že tam nejaký nedržkuje... Inak hudobne a producentsky je to dobré.

Pette

Příspěvek od Pette »

hzsrtnn: K DJ Shadow bych to asi nepřirovnával. On dělá odlišné věci než toto si myslím. :)

IvanB: Máš pravdu. Měl jsem zájem někoho tam dát ale nikdo se neozval :D. Nakonec jsem se rozhodl že udělám z toho EP ať už mám něco konečně vydané. Vesměs všechny tracky co dělám tak s představou že do toho půjde nějaký vocal. Nevím jestli je to dobře nebo špatně ale tak mě vždycky vede intuice :).

Díky za feedback. :)

Odpovědět