A já jsem chtěl jen uklidnit a také upozornit Greyhound a x1jirka, na úplně zbytečnou snahu načerpanou velkou zkušeností tady na tomto fóru. Nic přínosného v těchto diskuzích není. Spíš naopak.
To pro ty, co mi adresují příspěvky a vkládají mi do úst úplně jiná slova.
Minamol-Red Moon
Re: Minamol-Red Moon
OT:
@IvanB: me to s tou basou ani neprijde divny kvuli vrstveni. Kdyz mixujes normalni basu (hudebni nastroj) tak si taky muzes rozdelit identickou linku na 3 traky a s pomoci EQ oddelit pasma ktere se ti pak lepe mixuji. Takze me to neprijde zas az tak neco absolutne nepochopiteleho.
@IvanB: me to s tou basou ani neprijde divny kvuli vrstveni. Kdyz mixujes normalni basu (hudebni nastroj) tak si taky muzes rozdelit identickou linku na 3 traky a s pomoci EQ oddelit pasma ktere se ti pak lepe mixuji. Takze me to neprijde zas az tak neco absolutne nepochopiteleho.
mozno by ten bass bol s 20 automatizaciami a 10 synthmi lepsi,ale takto mi to uz stacilo,chcel som aby ten bass nenudil, preto som pouzil tolko synthov,ako som uz spomenul som zaciatocnik a mozno casom zistim ak sa tomu budem viac venovat,ze som niektore jednoduche veci velmi komplikoval
Chcel by som sa vam vsetkym velmi podakovat za nazory,aj ked neboli pozitivne som velmi rad,pre mna je aj nepozitivny nazor lepsi ako ziadny
Stan:dakujem,ty si sa k tracku vyjadril najlepsie
Chem len na zaver povedat,ze budem v danom style pokracovat,mozno to v buducnosti dotiahnem na taku uroven,ze ak budem niekde vystupovat,tak hned v prvom rade pod podiom budu Greyhound90 a x1jirka
Chcel by som sa vam vsetkym velmi podakovat za nazory,aj ked neboli pozitivne som velmi rad,pre mna je aj nepozitivny nazor lepsi ako ziadny
Stan:dakujem,ty si sa k tracku vyjadril najlepsie
Chem len na zaver povedat,ze budem v danom style pokracovat,mozno to v buducnosti dotiahnem na taku uroven,ze ak budem niekde vystupovat,tak hned v prvom rade pod podiom budu Greyhound90 a x1jirka

budu se rozhodně těšit! (i když by to byl můj první koncert téhle hudby v mém životě
)
momentálně se trápím s fullbucket/modulair, takže mám úplně jiné starosti

momentálně se trápím s fullbucket/modulair, takže mám úplně jiné starosti