Mind Warp - Blue Lagoon +
fova: ano, vim, je to mystická bytost která byla prý spatřena v mexiku, prý mimozemšťan co tuším saje krev ovcím nebo kozám, už nevím...měl jsem ho, resp. jeho kresbu, v ikonce u toho nicku - ten už stejně jako robot joxe nepoužívám....viděl jsem o chupacabrovi dokument na discovery channel...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 18 črc 2007 23:24, celkem upraveno 1 x.
Jindy2 : Prave pri kraftwerku sa vzdy nieco deje .. je tam zaujimava melodia .. atd ..Jindy2 píše:Vey: nj, rozumim, dlouhý a pořád dokola, to je - ikdyž změny v nástrojích to snad trošku obměňují...ale ono to zatím jinak nešlo, teda nebyl jsem jinak schopen...když jsem nedávno poslouchal staré hity od kraftwerk, tak tam jeli pořád dokola snad ještě víc než já - no tím se s nima určitě nesrovnávám, také jsou čtyři a já jen jedenkaždopádně díky za názor
Pytkin: mno, já si nemůžu dovolit kritizovat (resp. srovnávat se s) Kraftwerk, na ně nemám...ale mě takový trans euro express nebo třeba the model příjdou jako sice velké klasické pecky, ale v podstatě se tam opakují dvě docela krátké melodie, prokládané jejich "zpěvem" a různými dalšími věcmi...ty melodie jsou dobře zapamatovatelné, jednoduché a chytlavé a když se to různě střídá se zpěvem, rytmem, filly atd., tak to repetivně možná nezní...ale mě tedy stačí si poslechnout trans euro express jednou a už to také slyšet nemusím, mě se zrovna tohle moc nelíbí...