Jindrix: Děkuji moc za tvůj komentář
Ty výkyvy dynamiky jsou tam schválně, je to tam udělané tak, že vždycky na třech hlavních notách zazní nad tím synthem, co už hraje, ještě jeden, ostřejšího charakteru - saw, jak jsem už psal. Za něj jsem vyměnil ty synth-voice, co tam byly předtím, asi je to tak lepší. Ale co asi není dobré je, že tohle to zvýraznění tím saw se stane jenom jednou, při druhém opakování už se to neděje. Buď by to asi mělo být při obou hraních a nebo při tom posledním, nemohl jsem se rozhodnout, tak to je takhle.
Kopák ze začátku nesedí ani mě, ale za pár sekund si na něj vždycky zvyknu a neumím si tam představit jiný. To víš, je to zase ten "můj" MicroTonic.
Jo, konec, někteří říkají: ty jo, já chci víc, takže možná to ještě rozvinu, nicméně základní hlavní téma je hotové, položené, mezihry akorát nemusejí být vždy stejné, můžou být jiné, být jich víc, ale to už jsou další věci, se kterým se mi dělat nechtělo a soustředil jsem se na vypiplání toho, co jsem chtěl hlavně udělat. A také, po předchozím 6ti minutovém tracku jsem si říkal, že by ty necelé tři mohly stačit