Mind Warp - Nymphet +

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Jindy2

Mind Warp - Nymphet +

Příspěvek od Jindy2 »

Mind Warp - Nymphet +

Lenght: 03m:40s, Size: 8803 KB (MP3 320 kbps), CD Master, Source: mindwarp.cz

Obrázek

Moje foto práce...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 12 zář 2007 20:43, celkem upraveno 4 x.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Totalni oldschool ala amiga moduly... bici jsou spis takovy "dekorativni", nez funkcni, coz bych rekl ze je typicky pro ty moduly. Mam z toho rozpacitej pocit, prijde mi to hrozne lacine pateticky. Promin.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Cyril: V pohodě, tvůj názor, mě se to líbí, takže je mi docela jedno, kdo co napíše...nebyla to lehká práce (hodiny a dny improvizace a kompozice), takže si za tím stojím, ikdyž je pravda, že bicí jsou takřka pořád stejné. Bicí beru hlavně jako funkcionalistický doplněk, nemám totiž rád programování bicích patternů. A ano, patetické to asi je, jenže která hudba není nějaká - všechno založené na těch starých kořenech harmonie, melodie a spol. je vyčpělé a lze to tak akorát zamaskovat, což já nedělám a je to slyšet. Tento track se někomu může líbit a někomu ne. Ten, kdo se nedokáže odprostit od hodnocení a srovnávání s drsnější a dospělejší muzikou, tak tomu to příjde např. patetické. Já vim Cyrile, ve srovnání s "ožer se v pátek večer" je to romantika...no a...ale já tímhle směrem jít chci, mě to baví, mám rád, když z toho čiší dobro, ať už jakkoliv okatě.

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Ta fotka je pekna, muzika uz ani ne.
Kdyby to bylo bez efektu tak je to slusna MIDI music k nejaky hre z pocatku devadesatych let.
Ale abych nebyl zbytecne kritickej - podobny songy se bezne hrajou v radiu, takze vzhledem ke tvy az manicky aktivite si myslim, ze jednou budes slavnej skoro jak Kaja! Ne ze by se mi to libilo:)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Vuid: hehe, manicka aktivita...jo, ta prestane, az budu mrtvej nebo budu bydlet pod mostem, jinak fakt neskoncim ;) ale, chce to vokaly, pak se to posune dal...ale jsem rad, ze se ti to nelibi :)

no, jeste zitra zreviduji rytmiku te druhe melodie, pac je tam par chybek, ale zase ne tak podstatnejch...a k te fotce...no ted chodim do skoly to studovat a tohle je jedna z mych studentskych praci, takze by to melo nejak vypadat a musim se trosku zase zabyvat i grafikou, nejen hudbou...
ale, co nehodlam delat, je cool a aktualni muzika...a slavnej bejt nechci, delam to jentak pro svoje poteseni, abych mel co poslouchat ve sve mp3...kazdopadne kajovi nezavidim, ten se nemuze projit jentak po ulici, aby ho nekdo neotravoval a tak to ma kazda znama tvar, musi to byt hrozny...
btw, ta fotka je dobra ani ne tak diky me, ale diky te ochotne divcine ;)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Aktualizováno. Track dostal téměř 2x delší stopáž 3m:40s a větší bitrate 320 kbps. Upravil jsem také několik drobností ve zvuku, mixu a v notách.
Stahujte z původního (nyní aktualizovaného) odkazu.

Budu rád za další komentáře k téhle ódě na cukrkandl :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

No k ty "fotce", tyhle samoucelny upravy za tri vteriny ve Photoshopu teda za umeni nepovazuju, sorry... Kompozice dejmetomu ujde, neni tam vylozenej pruser, ale celkove me to prijde uroven zhruba ukazse.cz apod. Promin, ale kdyz tu sam pises ze je to dobry, tak jsem si rikal, ze se k tomu muzu vyjadrit...

rastis

Příspěvek od rastis »

kompozicia je tak trochu stredovka, inak v pohode, ale vobec to sem nepatri - sorry. baba ma dobry vyraz, ak sa to da pod PS posudit...

jindy2 - toto je pre mna jedna z Tvojich slabsich veci, ale tempo, akym chrlis skladby je fascinujuce :)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Cyril: hmm, me se ta fotka ale libi i ta jeji uprava a o to jde, ze ME se to libi...tobe se clovek jentak nezavdeci, ale kazdopadne jsem zvedav, az tu neco odprezentujes ty (po dvou letech plkani), krome zaznamu prace s pneumatickym kladivem ;) promin zase ty me, ale za kym nevidim vysledky, tak jeho slova neberu vazne...bral bych kritiku treba dendyho, amorpha, atd., to jsou lidi, co se sem neboji neco dat...
mimochodem cyrile, chci videt, jak za tri minuty rucne vyriznes holku sedici v trave z fotky, das ji na pozadi havajske plaze, posterizujes a pridas ty cary co tam jsou...jen to rucni vyriznuti trva minimalne pul hodiny...ale fotku hodnotit nechci - rekl jsem, ze je dobra, ze me se libi, nebo nevim uz co jsem rekl, ale to je asi tak vsechno, jako namet ke kritice to slouzit nemelo...

rastis: co sem nepatri?
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 09 zář 2007 14:56, celkem upraveno 1 x.

rastis

Příspěvek od rastis »

Jindy2 píše:
rastis: co sem nepatri?
to moje zamyslanie sa nad tou fotkou, ked ma ist primarne o ten track...

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

rastis: aha, uff, to jsem si oddechnul, ze jsi to nemyslel tak, ze ta fotka tu nema co delat...protoze ta tu ma co delat, ale kazdopadne nechci, abyste tu hodnotili fotku, to je ode me vzdycky takovej bonus, vsak uz jste si asi zvykli, ze se tu snazim prikladat tematicke a autorske obrazky - tu horsi, tu lepsi a ne vzdy, ale snad to potesi, nez aby tu byl jen sterilni text s odkazem ;)

BTW, profesor nam rikal, at nedelame nudnou stredovou kompozici, ale me to nedalo :)

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Jindy: já bych tomu dal ještě nějakej pátek. Rozhodně mi tam chybí basa. Nevím, zda je Tvým cílem to tam dodělat nebo ne, ale určo by to byl další prvek, co by tomu hodně pomohl. Nejen v základu, ale i rytmicky. Mně to tam teda chybí. Takhle to zní trochu jako nedodělávka.

Shodan

Příspěvek od Shodan »

Kompozice té fotky je na můj vkus extrémně středová. Hlava přesně uprostřed záběru, to funguje málokdy - naopak první co člověka napadne je "to fotila tchýně". (Pokud nemáte to štěstí, že máte tchýni profesionální fotografku.) A ty následný úpravy mi nic neříkají. Přitom to mohla být super fotka. Mít takhle "přirozenej" objekt před objektivem se zadaří málokdy, tohle je vyloženě prošvihnutá příležitost. Snažil bych se to zachránit nějakým výřezem, hlavně ale bez těch "uměleckých úprav".

Skladbu jsem neposlouchal, kdybych měl poslouchat vše co vychrlí Jindyho sbírka sample CDček, nedělal bych nic jinýho. Takže jsem si dnes dovolil být úplně totálně OT. Sorry, nedalo mi to.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Hele kluci, nechte tu fotku už napokoji :) Jindy na ty fotky/grafiku kašlete a jak je tu nějaká moje autorská, hned remcáte :) Každopádně, to pozadí je tam domontované a tu holku mám vyříznutou zvlášť, takže jí můžu dát do jakékoliv části stránky budu chtít, ale mě se to líbí takhle, takže už toho OT please nechte. A Shodane, je pravda, že ne všechno, co udělám, stojí za poslouchání a možná, že ne všechno bych měl vydávat a proto některé skladby, se kterými jsem obzvlášť spokojený, označuji znaménkem + na konci názvu tracku - jako třeba tuhle. Ale nerad bych debatoval o tom, jestli je to správné, dělit skladby na lepší a horší a tak dále.

K té base co říkal Pavel, čili k tématu. Nebyla tam od začátku plánována. Je spousta skladeb, co basu nemá, nebo jí má jen v náznaku, zaslechnu to v rádiích dnes a denně, takže občas nemít basu, bych řekl, že není hřích. Je ale fakt, že by se sem možná hodila, ale není to tak koncipované. Suplují jí tam snad trošku kopáky a ty mohutnější akordy v té jedné části. Možná, že se jí tam pokusím dát, ale spíš asi ne a jestli se v tom budu ještě hrabat, budu upravovat spíš jen detaily.

freecoolin

Příspěvek od freecoolin »

čeče ty bicí se mi nelíbej co se týče rytmu, melodie je spíš pohodová - klídek, a bicí tam do toho pořád mydlej

Odpovědět