Hele kluci, nechte tu fotku už napokoji

Jindy na ty fotky/grafiku kašlete a jak je tu nějaká moje autorská, hned remcáte

Každopádně, to pozadí je tam domontované a tu holku mám vyříznutou zvlášť, takže jí můžu dát do jakékoliv části stránky budu chtít, ale mě se to líbí takhle, takže už toho OT please nechte. A Shodane, je pravda, že ne všechno, co udělám, stojí za poslouchání a možná, že ne všechno bych měl vydávat a proto některé skladby, se kterými jsem obzvlášť spokojený, označuji znaménkem + na konci názvu tracku - jako třeba tuhle. Ale nerad bych debatoval o tom, jestli je to správné, dělit skladby na lepší a horší a tak dále.
K té base co říkal Pavel, čili k tématu. Nebyla tam od začátku plánována. Je spousta skladeb, co basu nemá, nebo jí má jen v náznaku, zaslechnu to v rádiích dnes a denně, takže občas nemít basu, bych řekl, že není hřích. Je ale fakt, že by se sem možná hodila, ale není to tak koncipované. Suplují jí tam snad trošku kopáky a ty mohutnější akordy v té jedné části. Možná, že se jí tam pokusím dát, ale spíš asi ne a jestli se v tom budu ještě hrabat, budu upravovat spíš jen detaily.