Mind Warp - Sector Effector

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

175 BPM, 02m:56s, 3999 KB (MP3 192 kbps), CD Master

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

v polovici si to zachranil tou sinusoidkou :)

inak ten supersaw techno zvuk ci co to je skus prehnat cez 4-pasmovy kompresor a stiahni na nom trocha stredy lebo mas asi lacny reverb ktory to tam sprasil...

urcite rob lepsie bicie a ked robis len take ze bum prask tak ich daj aspon trochu do priestoru nech nie su tak blizko :) ked ti aj mozem odporucit jednu vec a to Rebirth, tusim to je uz zadarmo a mas tam TR-808/909 bicie masinky, poviem ti to je nenahraditelna skola naucit sa na tom robit dobre elekronicke bicie, ktore su navyse stale IN, taky TR808 kick s maximalnym attackom a plnym decay je podla mna nenahraditelny.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Demsky ty chces vylozene Jindyho nasrat :-)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

demsky: Díky za komentář s konstruktivní kritikou.
ReBirth samozřejmě znám, byl to pro mě první program, na kterém jsem se učil dělat muziku. Potom jsem objevil Fruity Loops. Dneska už na ReBirthu dělat fakt nechci, jeho zvuk je pro mě příliš ohraný...

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

acid: praveze ho nechcem nasrat, skor sa snazim mu poradit a pomoct...

potrebuje si viac vyvinut cit pre zvuk, treba si vyberat viac premiovejsie zvuky a bicie sample, potom sam budes mat lepsi pocit z tvorby a nie trapit sa s beznymi...

inak ked si myslis ze ked si kupis hw synth a budes zrazu robit lepsie tracky tak to si na omyle, neznasam aj ked niekto napise ze nieco zneje ako 4 kanalovy Amiga ProTracker pretoze na Amige vzniklo obrovske mnozstvo kvalitne vyprodukovanych modov.

zober si 10 svojich najoblubenejsich zvukov a skus mesiac/dva s nimi skladat, potom uvidis kde su tvoje hranice.

je zname ze aj profesionalni skladatelia co robia velke soundtracky, napisu obcas tzv. general midi song na samohrajke, pokial to nejde tak to je spravidla kriza.
Naposledy upravil(a) demsky dne 20 pro 2007 16:39, celkem upraveno 4 x.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

demsky píše:acid: praveze ho nechcem nasrat, skor sa snazim mu poradit a pomoct...
A tak ono to zni logicky... kdyby nebylo zjevne, ze to co mu radis uz musi davno umet :) viz jeho anabaze tracku co celkem pravidelne v ruznych stylech dava na ezone... a jsou vesmes velmi povedene :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Prijde mi, ze jsi se dost zhorsil... tohle je propadak ve vsech smerech, promin... (jen muj nazor)

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Souhlas s Cyrilem, tohle se ti moc nepovedlo.

Odpovědět