Mind Warp - Sensitive Primitive

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty

Ondra P.

Re: Mind Warp - Sensitive Primitive

Příspěvek od Ondra P. »

celkem dobry , da se to poslouchat...

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

Jindro, neurážej se, ale mně to přijde furt na jedno brdo.

presety, prázdné melodie, všechno se to opakuje a už to začíná být nudné.
Obrázek
live free or die!

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

ekeaze: díky...ono tohle je dělané jako taková hodně automatizovaná robo tucárna s klasickými zvuky ode mě, nic víc, nic míň...ale tohle pojetí mě po delší době dost bavilo dělat...

luphtrack: no Mirku, asi tě zklamu, ale presety tam nejsou de-facto žádné...je tam akorát hodně ruční automatizace, která je robotická jako celý zbytek...a ano, moje hudba bude pořád takováto (jak jinak bys poznal jindyho věci v tunách ostatních věcí, že)....někdy je akorát za tím víc práce, někdy míň...tohle jsem tu testoval tři týdny na různých kámoších a říkali přibližně to samé co Ekeaze - dobrý...takže průměr, tak to taky má znít...

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

no já nevim, k čemu takováhle hudba je.
Obrázek
live free or die!

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

luphtrack: a k čemu je vůbec hudba? nebo k čemu je obraz co namaluji...jesli jen k tomu, že se tím lidé mají chodit kochat a vzrušovat se u toho (obzvlášť ženy), tak na to já jebu...proto asi dělám, co dělám...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 10 srp 2009 13:47, celkem upraveno 1 x.

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

no tak pokud tě to těší či baví, tak to snad nějaký smysl má...
Obrázek
live free or die!

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

občas mě to baví, občas ne...tohle mě bavilo...tak ať si myslí kdo chce co chce...ale tobě jsem už několikrát říkal, že mojí hudbu prostě poznáš vždy...tahle skladba je průměr, nicméně pokud jí uslyšíš v rádiu, budeš vědět během chvilky, že je moje...proč to tak je sám nevím, ale pozná to každý a o to mi jde...

vím už, že jsi byl teď pryč, ale neříkej mi jako výtku, že moje hudba je stále stejná....ta taková byla, je a bude...je jenom jeden mustr pro projekt Mind Warp a podle něj to vše zní, tak to chci, tak to bude..někdo to vidí jako mínus, já dlouhodobě jako plus, to je moje věc...jiná věc je potom kvalita/nekvalita tracků a to jsem u tohohle docela kontroloval, aby to bylo někde v průměru...

šlo mi spíš o to, že moje předchozí věci byly špatné, skutečně zlé...důvod byl v mojí neschopnosti a v nástrojích, sesypalo se mi Windows...teď jsem několik týdnů testoval reakce jiných lidí na původní verzi S. Primitive a zkrátka mi stačí průměrné hodnocení...reakce lidí jsou alespoň statisticky na průměru...pro mě toto hudebně nic moc neznamená, spíš jedině to, že i v roce 09 dokážu alespoň i tu průměrnou věc udělat...nicméně to ty asi nepochopíš a jistě zase odvětíš jednou větou, nebo třeba vůbec...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dovolim si tvrdit, ze tuto skladbu hrat v radiu nebudu ..

vasek

Příspěvek od vasek »

To je drzoun! (pytkin)

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

Jindy2 píše:pro mě toto hudebně nic moc neznamená, spíš jedině to, že i v roce 09 dokážu alespoň i tu průměrnou věc udělat...nicméně to ty asi nepochopíš a jistě zase odvětíš jednou větou, nebo třeba vůbec...
já už jiný nebudu
Obrázek
live free or die!

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

vasek : preco som drzoun ?

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

Pytkin píše:vasek : preco som drzoun ?
ja souhlasim s Pytkinem, takovéhle umělotiny do rádia nedají

Jindro, tvoje hudba sice má určité rysy, ale obávám se, že nemá měřitelné parametry a tak mi přijde, že hodnocení "průměr" je dost zavádějící. osobně si myslim, že je to moc gumové na to, aby se to dalo někde zahrát. technicky to možná průměrně náročné je, ale ten výsledek bych asi sám za sebe neoznačil jako průměr roku 2009.
Obrázek
live free or die!

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Pytkin: můžeme se vsadit, já ti do rádia pustim jakoukoliv "průměrovinu od jindyho"....ale nemám to za potřebí, nechci se dál šířit...posledně mi hráli před pár lety mojí Blue Lagoon, což jsem ani nechtěl...no co mám dělat, oni někdy vyberou takovéhle věci....
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 10 srp 2009 16:05, celkem upraveno 1 x.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jindy : na jakom radiu ?

Odpovědět