Mind Warp - Thru The Clouds
Re: Mind Warp - Thru The Clouds
co to je "LIVE AUTOMATION"? Nějaký žánr nebo...?
vasek: krouceni cudlikama zive v live recording...zatim je to takto oznacene, nez to upravim pro render jak chci, protoze se szivam s FL Studio 9 a zatim jsem na tohle vcera nemel naladu...ale beztak je tohle tanecni vec a krouceni cudlikama zive je jedna z mala veci, co se tam da zive ovlivnit, takze mi nevadi tato ziva verze...
mozna jeste bude video...muzete si o tom rikat co chcete, ale kdo to slysel z moji rodiny, libilo se mu to (narozdil od mych 90 bpm zlamanych uchylaren)...a to je pro me podstatny a proto jsem to uverejnil...
mozna jeste bude video...muzete si o tom rikat co chcete, ale kdo to slysel z moji rodiny, libilo se mu to (narozdil od mych 90 bpm zlamanych uchylaren)...a to je pro me podstatny a proto jsem to uverejnil...
Chcaní na nebeskou bránu, nebude?
To je fajn a takový Jackies by to určitě ocenil.Jindy píše:vasek: krouceni cudlikama zive v live recording (...)
doplneno video + upraven prvni prispevek...
jinak upraven song na verzi 2, automatizace opravena...
PS: pardon za puvodni obrazek s nebeskou branou, to tam byt nemelo...melo tam byt to aktualni youtube video...
jinak upraven song na verzi 2, automatizace opravena...
PS: pardon za puvodni obrazek s nebeskou branou, to tam byt nemelo...melo tam byt to aktualni youtube video...
Naposledy upravil(a) Jindy dne 09 říj 2009 17:07, celkem upraveno 1 x.
No rytmus tam je, nejak to slape, takze tanecni asi ano, ale me tam desne leze krkem ten hlavni synth, prijde mi to jako flasinet, co porad opakuje jednoduchou melodii, podle me by stalo za to ho obcas vypnout a misto nej pouzit jiny nastroj, nebo udelat layering, nebo proste nejak to obmenit, takhle mi to pride jako nic nerikajici tuctuc ktere mozna jako podprahovka OK (tam me ale rusi ten hlavni motiv), jinak ale uz jsi ale splodil lepsi slaky 
EDIT: verze 2 je lepsi ale s tim motivem to plati
EDIT: verze 2 je lepsi ale s tim motivem to plati
upman: dik za koment...jo, mas pravdu v tom main synthu...on je tedy slozeny ze trech synthu, ale v nekterych usecich mam pripraveno, ze ho prostridam necim jinym s akordy a tak, ale to jsem zatim vypustil...je to docela slozite na nakresleni, to planuji az do verze 3....
zatim jsem chtel, aby ten hlavni motiv byl jasne slyset (k tomu ucelu poslouzil ten lead synth), puvodne byl na jiny synth, ktery byl mene syrovy, ale zase hrozne rezonoval vsude (hraje to pomerne vysoko)...ted je to kompromis jak to slo, jinak to zatim neumim, dalsi vetsi upravy planuji az do te verze 3, ktera bude asi konecna...
problem je, ze ziva verze se muze protahnout klidne na pul hodiny, kde lze alternovat nastroje s arpy, orchestrem a tak...toto je vysledek kompromisu...
zatim jsem chtel, aby ten hlavni motiv byl jasne slyset (k tomu ucelu poslouzil ten lead synth), puvodne byl na jiny synth, ktery byl mene syrovy, ale zase hrozne rezonoval vsude (hraje to pomerne vysoko)...ted je to kompromis jak to slo, jinak to zatim neumim, dalsi vetsi upravy planuji az do te verze 3, ktera bude asi konecna...
problem je, ze ziva verze se muze protahnout klidne na pul hodiny, kde lze alternovat nastroje s arpy, orchestrem a tak...toto je vysledek kompromisu...
strasna kokotina .. nema to hlavu ani patu ..
kdyby k tomu bylo ještě to chcaní na nebeskou bránu, kupuju singl.
fakt nevim co vám Jindra udělal tak špatného, že jste mu dali ban?
fakt nevim co vám Jindra udělal tak špatného, že jste mu dali ban?
luphtrack: nezacinej prosimte... uplne me rozbolelo bricho, kdyz jsem videl v novych prispevcich Mind Warp... orodovat nema smysl a muzes si bejt jistej, ze pokazdy, kdyz bude odhalen pod dalsim alter egem, dostane dalsi ban.