⸮⸮⸮ MMX ⸮⸮⸮
- Pavel Vantuch
- Pavel Vantuch
Re: ⸮⸮⸮ MMX ⸮⸮⸮
Njn, onen čas asi bude problém. Pro mě to vyjadřuje něco, co tady nebudu popisovat a víceméně to byl záměr 

tak mne sa to nahodou paci, a ako sa to rozbehne po 1:11 to je pre mna uplne super.. aj ked by sa mi tam ziadalo vyraznejsi hrubsi snare v tej finalnej casti ...
to bude reklama na studio alebo nieco take ? uplne si viem predstavit hlavne v tej pomalsej casti ako by sa tam prelinali texty s popisom hw a sw co je k dispozicii
to bude reklama na studio alebo nieco take ? uplne si viem predstavit hlavne v tej pomalsej casti ako by sa tam prelinali texty s popisom hw a sw co je k dispozicii

- Pavel Vantuch
Nene, asi si to žádá vysvětlení. MMX je římskými číslicemi 2010 a měl jsem prostě potřebu události tohoto roku hodit do jakési formy a dostat to ze sebe. To video vlastně vzniklo jen tak mimochodem, pro mě je vedlejší 

Mě se ten náběh po 1:11 taky líbí, akorát jak píše dendy chtělo by to tam masitější snare, představoval bych si pořádnou žďuchu aby to fakt jelo, tím by se vyřešila podle mě i dynamika, protože by to od 1:11 fakt pořádně nastoupilo a to před tím by pak bylo takový piánko. Jinak pěkný.
Hmm, me k tomu videu spis sedi prave to, co jede po 1:11, to predtim nevim - proste sice to ma urcity nadech, ale prijde mi, jako by tam stejne mela jet jenom basa a bici a ta melodie klaviru je tam navic. Mozna misto piana pouzit nejaky synth, at se to zdrsni a sedne lepe k sobe
- MonkeyFighter
no evidente si to kazdej predstavuje jinak,tohle jsou veci do kterejch se kecat neda ubrat tamhleto pridat tohle a je z toho uplne jinej track..me tam ten klavir prijde super a video je druhorady jak psal pavel, jde o muziku hlavne..
me se to libi cely jak to je.. tu snarku bych dal taky nejakou poradnejsi..ale jinak fajn,je to o necem
me se to libi cely jak to je.. tu snarku bych dal taky nejakou poradnejsi..ale jinak fajn,je to o necem
ted sem si to po prvé pustil... je to krásný jen bych po tom rozjezdu ten virbl udělal uplně opačnej (distorze, dlouhej)
- Pavel Vantuch
Já vám nevím, co z toho vznikne nebo nevznikne. Každopádně další matroš ...

mne se to libi, jako intro je to vyborne. jeste dodelej stredni pasaz a vyvycholeni, jak psal nekdo uplne nahore, vice dinamiky, trochu vic minimal uprostred a poslednich 2*16 taktu to tam naper vsechno, klidne nastridacku...
budes mit trak a nekrad.
budes mit trak a nekrad.