LINK NA AIDA AND JOHNNY
dik za snahu
biscuit píše:nebudu se nekde registrovat jenom abych ti neco poslech a stream mi nefunguje - nevim jestli je chyba u me
biscuit píše:nebudu se nekde registrovat jenom abych ti neco poslech a stream mi nefunguje - nevim jestli je chyba u me
Crowley píše:Libi se mi to.Zpev je ok a atmosfera pekne "dream"..Trosku mi vadi zvuk,ja moc vsti nemusim (az na arturia-minimoog),presto to zni ale kompaktne.Jen tak dal,urcite jsem tvuj track neposlouchal naposled:)
delay píše:Taky mi to přijde trochu namáhavý, takže tohle si asi neposlechnu...biscuit píše:nebudu se nekde registrovat jenom abych ti neco poslech a stream mi nefunguje - nevim jestli je chyba u me
Stream nefunguje...
Pavel Vantuch píše:Mně na tom vadí 2 věci:
1) bicí, resp. kopák mi zní jak ze sady pro rockovou baladu, ten zvuk bych zvážil
2) ruší mě to arpeggio, protože to jede neustále jako flašinet dokola, ikdyž tedy v transpozicích - možná to z toho mixu jenom moc trčí
Jenom názor
Cyril píše:Ultradigitalni zalezitost, ale nektery mista jsou prijemny, napr. nastup beatu a par sekund pred nim se mi fakt libilo. Okolo druhy minuty se to nejak rozesira se mi zda, nebo nejak ten "rytmus" nestiham... ,) Uprimne receno, nedoposlouchal jsem to, ale pro posluchace tohohle stylu je to myslim obstojna vec... Nemas se za co stydet.
kexik píše:pozri, urobit dobry beat ide aj na uplne nulovom softveri a lacnej zvukovke, dokazov je vsade plno, od kierana hebdena az po dendyho
ak potrebujes zvuk 909, sample su dobre vychodisko, ta krabica to nevie o nic lepsie. nechcem rozhodne povedat ze hardver je nanic, ale rozhodne ho netreba na bicie, a uz vobec nie na bicie pre takyto track
kexik píše:pozri, urobit dobry beat ide aj na uplne nulovom softveri a lacnej zvukovke, dokazov je vsade plno, od kierana hebdena az po dendyho