Moja ostatná tvorba "Aida and Johnny ... just married&q

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
kostistlac

Příspěvek od kostistlac »

Tu je link kde si to mozes stiahnut:

LINK NA AIDA AND JOHNNY

dik za snahu

biscuit píše:nebudu se nekde registrovat jenom abych ti neco poslech a stream mi nefunguje - nevim jestli je chyba u me :(

kostistlac

Dakujem za koment Crowley, vsetci sa snazime dostat z tohoto softvérového bahna, dufam ze aj ja budem do konca roka nakazený VIRUS - om. Takze to beriem ako take kompozicne cvicenia.

Este raz dakujem
Crowley píše:Libi se mi to.Zpev je ok a atmosfera pekne "dream"..Trosku mi vadi zvuk,ja moc vsti nemusim (az na arturia-minimoog),presto to zni ale kompaktne.Jen tak dal,urcite jsem tvuj track neposlouchal naposled:)

kostistlac

Tu je link kde si to mozes stiahnut:

LINK NA AIDA AND JOHNNY

dik za snahu

delay píše:
biscuit píše:nebudu se nekde registrovat jenom abych ti neco poslech a stream mi nefunguje - nevim jestli je chyba u me :(
Taky mi to přijde trochu namáhavý, takže tohle si asi neposlechnu... :roll:
Stream nefunguje...

kostistlac

Absolútne suhlasím z obidvoma bodmi.

Ad 1.: Niekomu trvá celý život kým najde ten správny kick ... pokiaľ nedostane ako novorodenec TR 909 - nu pod stromček.

Ad 2.: To je už vážnejšie a keď som sa do toho započúval teraz po 2 týždňoch asi by to potrebovalo revíziu. Robím už, ale na ďalšej skladbe
takže až potom.

Ďakujem za rady

Pavel Vantuch píše:Mně na tom vadí 2 věci:

1) bicí, resp. kopák mi zní jak ze sady pro rockovou baladu, ten zvuk bych zvážil

2) ruší mě to arpeggio, protože to jede neustále jako flašinet dokola, ikdyž tedy v transpozicích - možná to z toho mixu jenom moc trčí

Jenom názor :wink:

kostistlac

Dakujem Cyril, myslím ze su štyri typy "producentov":

1/ tí ktorí nemajú prachy na HW, ale ale natoľko si veria že ich raz mať budú, že skladajú ako by ich mali.

2/ ti ktorí nemajú prachy na HW, a preto skladajú veci ktoré zneju digitálne a ešte ten charakter potvrdzujú (títo sú mi spolu z (5) najsympatickejší)

3/ ti ktorí na HW majú prachy, a preto aj robia veci oveľa kvalitnejšie ako softveráci (ak nie sú úplne lamy samozrejme)

4/ tí ktorí na HW majú prachy, ale cez to všetko tvoria v softvéri a este k tomu hudbu ktorá vychádza z tradície analógu (podľa mna sú hluchí ... ale to je moj nazor)

5/ a tí ktorí majú HW ale cez to všetko tvoria digitálnu hudbu, akoby ani iná nebola a sú na to hrdí. (týchto mam tiež rád)

ja som 1. kategória

toť vsjo
Cyril píše:Ultradigitalni zalezitost, ale nektery mista jsou prijemny, napr. nastup beatu a par sekund pred nim se mi fakt libilo. Okolo druhy minuty se to nejak rozesira se mi zda, nebo nejak ten "rytmus" nestiham... ,) Uprimne receno, nedoposlouchal jsem to, ale pro posluchace tohohle stylu je to myslim obstojna vec... Nemas se za co stydet.

kostistlac

Ďakujem za názor.

respect
kexik píše:pv ma pravdu, kopak je strasny a navyse dost trci z mixu, a vobec, najslabsou strankou veci su bicie (aj ten "snare" je dost desivy). chybaju mi tam "cinely", ci to sa v trance nepouziva? :)
zbytok je myslim klasika, moc v trance prehlad nemam

kostistlac

... ďakujem určite to ešte budem prerábať.

respect

upman píše:Jo, dobry, akorat bych urcite to apreggio lechce potlacil, nevadi ze jde porad dokola, ale zbytecne zabira prostor.

No a prijde mi to lehce urvany a nastup je sice super, ale zbytecne moc dlouhej.

Jinak ale dobry, libi se mi.

kexik

Příspěvek od kexik »

sample z tr909 su zadarmo vsade na nete

kostistlac

... hm a nedá sa niekde na internete zadarmo zohnať aj ta miliónová reťaz efektov a kompresorov ktorá sa za tou 909 - kou v každom lepšom štúdiu skromne hadí?
kexik píše:sample z tr909 su zadarmo vsade na nete

kexik

Příspěvek od kexik »

pozri, urobit dobry beat ide aj na uplne nulovom softveri a lacnej zvukovke, dokazov je vsade plno, od kierana hebdena az po dendyho ;)
ak potrebujes zvuk 909, sample su dobre vychodisko, ta krabica to nevie o nic lepsie. nechcem rozhodne povedat ze hardver je nanic, ale rozhodne ho netreba na bicie, a uz vobec nie na bicie pre takyto track

kostistlac

... máš pravdu, možno potrebujem cvik.

kexik píše:pozri, urobit dobry beat ide aj na uplne nulovom softveri a lacnej zvukovke, dokazov je vsade plno, od kierana hebdena az po dendyho ;)
ak potrebujes zvuk 909, sample su dobre vychodisko, ta krabica to nevie o nic lepsie. nechcem rozhodne povedat ze hardver je nanic, ale rozhodne ho netreba na bicie, a uz vobec nie na bicie pre takyto track

kexik

Příspěvek od kexik »

neboj, zasa nejaky pruser to tvoje dielko nie je.. potrebujes citlivejsie povyberat sample a trocha sa naucit miesat, to chce len cas a nevyzaduje nic ine, len trpezlivost. ja tiez nie som ziadny zvukovy mag a seriem sa s tym pritom uz cele roky. no a kazda rada je trocha zaujata a tak :)
mna len drazdi ked za ludia vyhovaraju, ze nemaju vybavenie, a pritom je z ich vytvorov jasne, ze v tom to nie je.

rastis

Příspěvek od rastis »

Hovno o takejto muzike viem, ale zneje mi to OK. Je pravda, ze kopak je prilis bigbitovy, takyto som v takejto muzike este nepocul a asi sa tam naozaj ani nehodi. Co mi vadi, tak prilis obohrate harmonie. Ale zvukovo az na ten kopak fajn.

Unique

Příspěvek od Unique »

porovnaval som to s podobnymi trackmi a kopaku jasne chybaju basy a vynika vyssie... chcelo by to sample s poriadnym "uhmm", alebo nahradit to sinusoivkou, vyskusaj, pohraj sa s tym a uvidis co je dobre... tucny kick tracku dost pomoze, ak je to to, co hladas... tot moj skromny nazor:)

dendy

Příspěvek od dendy »

kexik píše:pozri, urobit dobry beat ide aj na uplne nulovom softveri a lacnej zvukovke, dokazov je vsade plno, od kierana hebdena az po dendyho ;)
:))))))))) :oops: cervenam sa

no jo je fakt ze zatial najlepsi generator kopakov co mi presiel rukami je simple synth v Soundforge kobinovany s pitch obalkou v tom istom softwari :)) na tom sa da vyrobit uplne hociaky elektronicky kopak ... a trancovy duplom

kostitlac: velmi rad by som to stiahol ale proste sa mi nechce koli tomu registrovat na soundclick, nabuduce to hod niekam kde sa netreba registrovat koli stahovaniu, som proste leniva svina :)))

Odpovědět