Moja tvorba
Moja tvorba
Zdravim,
som na audiozone novacik /i ked som sem uz niekolko krat zabludil/ a chcem sa s vami podelit o svoju tvorbu.
Na zaciatok teda 3 skladby.. Hadam to niekoho zaujme..
Zdarec
som na audiozone novacik /i ked som sem uz niekolko krat zabludil/ a chcem sa s vami podelit o svoju tvorbu.
Na zaciatok teda 3 skladby.. Hadam to niekoho zaujme..
Zdarec
Re: Moja tvorba
celkom sa to da pocuvat .. pre mna je tam malo hudby .. vsetko je strasne dlhe .. a len sa pridavaju efekty a ruchy .. jakoze zvuky mas vychytane .. hraje to fajn .. dokazem to pocuvat .. ale je to strasne vsetko take roztahane .. vzdy 4 takty rovnake a vzdy sa len daco malo zmeni , alebo prida .. je tam kopa dobry napadov .. chyba tomu asi spev .. nieco co by bolo nad muzikou a pridalo by to dalsi rozmer .. ta druha vec s gitarkou to jemne naznacuje ..
Diky za postrehy, je pravda ze je dost dlhe, je to myslene ako hudba pre djov do klubov, tie verzie byvaju vzdy dlhsie..
Hej a je to dost minimalisticke, ale to bol umysel
Hej a je to dost minimalisticke, ale to bol umysel

- deep rhythm
me se to libi... indie nu-disco ala. kytarovka. ale pytkin ma pravdu, vsude by bodlo naky solicko lead syntaku aspon. ta prvni si to vylozene zada... 

tak to je moc bomba moc se mi to libi
prvni track je chvilema az euforickej. takovyhle styl miluju. druhej sem moc neposlouchal - nezaujal me. posledni takovy v pohode deep/ minimal nejvic si mi libi ten bass
je to hodne dobry jen tak dal

mozna u toho zombie apocalypse mi prijdou nejaky syntaky takovy obycejny-jako kdyby si je vzal z nejakeho cracku jak pri tom vzdycky hraje v pozadi ta hudba jestli vis co tim myslim. a potom bych jeste nejak pohral s tim "alarmem" jak zacina v 1:10 - nevim nejak mi tam nesedne ale tak sto lidi sto chuti.. jian kjde videt ze jsi do toho dal srdicko
je to super.. ten bass miluju jinak

Dvojka se mně líbí, jsou tam hezké nápady.
Tak to som rad ze to vylozene nikomu nevadi, a diky aj za pozitivne ohlasy..
Rozhodne to patri medzi tie lepsie veci co sem ludia pastuju ... Najviac si vaz ze ta nezdrbal Pytkin, lebo ten zdrbe skoro vsetko elektronicke
))))

Tomas: No jo, ale na audiozone som sa registroval az vcera /alebo este len?/ 
Dendy: Ok dikes, Pytkinovi za to ze to nezdrbal poslem kyticu

Dendy: Ok dikes, Pytkinovi za to ze to nezdrbal poslem kyticu

Príjemné, počujem tam APP aj Pink Floyd... dobré počúvanie... 

ahoj, fajn, docela mi to sedlo. Jednicka a dvojka velmi prijemny, trojka uz me moc nebavi.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
Thanx guys!
Dedko: Myslim ze ten pink floyd pocujes v druhej skladbe, kde su tie gitary, ci? Inak umysel zniet ako pink floyd tam nebol, ale som rad ze ti to evokuje tuto kapelu
Dedko: Myslim ze ten pink floyd pocujes v druhej skladbe, kde su tie gitary, ci? Inak umysel zniet ako pink floyd tam nebol, ale som rad ze ti to evokuje tuto kapelu