Monkeyfighter - Bouncing
- MonkeyFighter
Monkeyfighter - Bouncing
Tak pastuju jeden trek...potreboval bych poradit ohledne ZVUKU...je to na hony vzdaleny moji predstave, ale at kroutim jak kroutim ne a ne se dokroutit k lepsimu vysledku...po dvou tejdnech sem to posoup tak o tri procenta:/ dik predem za nazory
http://mkf.experimentalcabaret.com/trax ... uncing.mp3
Hm, to zní jako starý dobrý EBM 
Kopák je sice charismatickej, ale moh by bejt víc průraznej v basech.
Celý mi to přijde moc nahalený, vypadá to jako záznam z koncertu (nebo to dělá ta monovitost).
Celý to vypadá skoro jako MONO. Pohraj si trochu se stereem.
Některý ty synthy by mohly bejt klidně trochu panoramaticky rozhozený.
Plocha ze začátku jede pěkně ve stereu.
1:25 by se to mělo pěkně rozjet hlavně i do sterea - plocha už tam není a nic ji nenahradí. Proto to pak vypadá míň nabušeně, než to ve skutečnosti je ...
Toť moje názory

Kopák je sice charismatickej, ale moh by bejt víc průraznej v basech.
Celý mi to přijde moc nahalený, vypadá to jako záznam z koncertu (nebo to dělá ta monovitost).
Celý to vypadá skoro jako MONO. Pohraj si trochu se stereem.
Některý ty synthy by mohly bejt klidně trochu panoramaticky rozhozený.
Plocha ze začátku jede pěkně ve stereu.
1:25 by se to mělo pěkně rozjet hlavně i do sterea - plocha už tam není a nic ji nenahradí. Proto to pak vypadá míň nabušeně, než to ve skutečnosti je ...
Toť moje názory
Re: Monkeyfighter - Bouncing
kompozicí mi to příjde fakt profi moc hezky máš vyřešný přechody bassa je taky fajn jen by možná mohla zabírat krapet níž (i když já rozhodně nejsem ten kdo by o tomhle měl poučovat...) Zvukově ti moc nepomlžu ale jsou tam rezervy to každopádně na mástering jsou tu jiní...Ale jinak musím konstatovat že je to jeden z nejhezčích treků co jsem tady slyšel palec nahoruMonkeyFighter píše:Tak pastuju jeden trek...potreboval bych poradit ohledne ZVUKU...je to na hony vzdaleny moji predstave, ale at kroutim jak kroutim ne a ne se dokroutit k lepsimu vysledku...po dvou tejdnech sem to posoup tak o tri procenta:/ dik predem za nazory

Je to takovy zvlastne netypicky posazeny v basech- basa vs. kopak, ale to to dela zajimavy... No ale zda se mi, jakoby bylo vsechno takovy nejaky zamaskovany, matny, jakoby se vsechno nejak tlouklo, nemas tam nejaky divny reverby? Bici bych videl sussi, vic v ksichtu, je to takovy nejaky az moc zakulaceny vsechno a schazi tomu kousavost, takovy ty prurazny tecky nebo jak to rict... No proste vic naslapnout bici a je to profi track na vydani...
- MonkeyFighter
Acid punk:syntaky sou prevazne nord lead, jen plocha + nejaky to cvrdlikani je microwave
ad basa...uz mi par lidi reklo ze to malo basuje(i kdyz od ty doby sem prave s timhle aspon trochu pohnul) ale uz podle analyzeru je tam ty basy uz ted moc a do hloubky jde dost,uriz sem ji kolem nakejch 30 dolu...takze mam pocit ze tady je neco spatne
ad kopak "malicko pruraznejsi v basech" a to mam prosimpekne udelat jak?kopmprese?nebo proste jen ty basy pridat?
Ad stereo...muj nejvetsi problem, z technickejch duvodu(malo kanalu na mixu) sem vzdycky vsechno delal mono s tim ze kdyby neco znelo opravdu kloudne ze se da dorezit...ted uz bych si to ale vzhledem k novymu mixu dovolit moh,ALE jak rozhodit syntaky? jednoduse panovat mi prijde blbost v pasazich kde zustane treba jen jeden nastroj to bude padat nastranu...a jinak to bude stejne nevyvazeny protoze tam nemam syntaky ktery by zabirali stejny freq pasmo...takze max. trosku opanovat nejaky vejsky z beatu
udelat stereo sirsi,u ceho?basa vubec,lead by mel bejt vepredu a pak uz zbejva jen ten zvuk kterej de s basou ten by trosku rohodit sel..
ale to mi prijde nejak malo....
Ad reverby:moc jich tam prave neni, na bicich je jen trosicku kratouckyho verbu, vic verbu je akorat na ty plose na ostatnich vecech taky malicko
uz se v tom dva tejny vrtam, kolikrat sem stravil par hodin tim ze sem postupne pridaval co nebylo slyset az sem byl zase tam kde sem zacal akorat to bylo vic nahlas, taky mam ten pocit ze se to nejak tluce pres sebe ale nevim jak z toho ven...mozna to stereo bude reseni,ale rikam si kdyz jiny veci znej super i kdyz si je pustis mono poc by nemohla tahle?
no kazdopadne dik,povrtam se v tom a dam dalsi verzi...
ad basa...uz mi par lidi reklo ze to malo basuje(i kdyz od ty doby sem prave s timhle aspon trochu pohnul) ale uz podle analyzeru je tam ty basy uz ted moc a do hloubky jde dost,uriz sem ji kolem nakejch 30 dolu...takze mam pocit ze tady je neco spatne
ad kopak "malicko pruraznejsi v basech" a to mam prosimpekne udelat jak?kopmprese?nebo proste jen ty basy pridat?
Ad stereo...muj nejvetsi problem, z technickejch duvodu(malo kanalu na mixu) sem vzdycky vsechno delal mono s tim ze kdyby neco znelo opravdu kloudne ze se da dorezit...ted uz bych si to ale vzhledem k novymu mixu dovolit moh,ALE jak rozhodit syntaky? jednoduse panovat mi prijde blbost v pasazich kde zustane treba jen jeden nastroj to bude padat nastranu...a jinak to bude stejne nevyvazeny protoze tam nemam syntaky ktery by zabirali stejny freq pasmo...takze max. trosku opanovat nejaky vejsky z beatu
udelat stereo sirsi,u ceho?basa vubec,lead by mel bejt vepredu a pak uz zbejva jen ten zvuk kterej de s basou ten by trosku rohodit sel..
ale to mi prijde nejak malo....
Ad reverby:moc jich tam prave neni, na bicich je jen trosicku kratouckyho verbu, vic verbu je akorat na ty plose na ostatnich vecech taky malicko
uz se v tom dva tejny vrtam, kolikrat sem stravil par hodin tim ze sem postupne pridaval co nebylo slyset az sem byl zase tam kde sem zacal akorat to bylo vic nahlas, taky mam ten pocit ze se to nejak tluce pres sebe ale nevim jak z toho ven...mozna to stereo bude reseni,ale rikam si kdyz jiny veci znej super i kdyz si je pustis mono poc by nemohla tahle?
no kazdopadne dik,povrtam se v tom a dam dalsi verzi...
žijeme v době sterea, potažmo dolby surround, takže nemůžeš dělat mono tracky jen proto, že to v monu hraje v pohodě 
Resp. můžeš, ale je to škoda.
Neřeš mix jen v mixu, ale roztoč jednotlivý nástroje do stop v DAW a při roztočení buď nastav unisono na NL aby byly některý zvuky ve stereu a nebo si s tim pak pohraj v DAW pomocí jemných chorusů.
I mono synth může bejt trochu na straně, nemusí bejt uprostřed, chce to si s tim pohrát. ale já bych udělal to roztočení + unisono a máš to ve stereu.

Resp. můžeš, ale je to škoda.
Neřeš mix jen v mixu, ale roztoč jednotlivý nástroje do stop v DAW a při roztočení buď nastav unisono na NL aby byly některý zvuky ve stereu a nebo si s tim pak pohraj v DAW pomocí jemných chorusů.
I mono synth může bejt trochu na straně, nemusí bejt uprostřed, chce to si s tim pohrát. ale já bych udělal to roztočení + unisono a máš to ve stereu.
- MonkeyFighter
tak druhej pokus
http://mkf.experimentalcabaret.com/trax ... cingII.mp3
berte to s rezervou je to muj prvni pokus o stereo...ale ne, jen do me:)
http://mkf.experimentalcabaret.com/trax ... cingII.mp3
berte to s rezervou je to muj prvni pokus o stereo...ale ne, jen do me:)
mkf: kopak je zvlastni, prijde mi, ze dole pod 50Hz nema energii. basa je asi uz o zdibec vic, asi v dusledku toho, ze ti nekdo rikal ze to moc nebasuje. podle me je, ale problem spis v tom kopaku. taky mi prijde, jak kdyz ses chtel vyvarovat konfrontaci basa/kopak, tak si je posadil o kus dal od sebe. ale to nejdulezitejsi slysim ve stredech a vejskach, tam ty bici vubec netahnou..
schvalne poslechni tohle, nejdriv tvuj beat a pak stanton warriors:
www.djbiscuit.net/beats.mp3
schvalne poslechni tohle, nejdriv tvuj beat a pak stanton warriors:
www.djbiscuit.net/beats.mp3
- MonkeyFighter
Poklop:přesně na to se chystam dneska:)
Biscuit:s basou/kopakem mas pravdu, ale myslel sem si ze obecne basa vetsinou chodi hloubs nez kopak,ten kopak mam od spoda rizlej tak tam skusim tech spodku nechat vic,v podstate by to nemel bejt problem pac na ty base je sidechain klicovanej kopakem...
beat ve stredech a vejsach netahne...nojo ale co s tim?kdyz si pustim muj beat a vedle toho stantony tak je rozdil jasnej ale neni mi jasny to jak se od myho zvuku aspon trosku tomuhle priblizim...
Biscuit:s basou/kopakem mas pravdu, ale myslel sem si ze obecne basa vetsinou chodi hloubs nez kopak,ten kopak mam od spoda rizlej tak tam skusim tech spodku nechat vic,v podstate by to nemel bejt problem pac na ty base je sidechain klicovanej kopakem...
beat ve stredech a vejsach netahne...nojo ale co s tim?kdyz si pustim muj beat a vedle toho stantony tak je rozdil jasnej ale neni mi jasny to jak se od myho zvuku aspon trosku tomuhle priblizim...
-
- Profesionál
-
- Profesionál
- MonkeyFighter