2dendy - jedine a zasadne co sa naucit neda je citit muziku a svoje pocity do nej preniest. co je v nej pre mna najpodstatnejsie.
2bassline - vyser sa na tento thread a rob co ta bavi. nie si odkazany na nikoho nazor a hodnotenie.
preco mas teraz pocit ze hovorim za Basslina? hovorim svoj nazor k tejto teme. ze nie je vacsinovy a ze si tu nehonim ego na druhom, za to sa ospravedlnujem.lavender píše:2dano - nic v zlom chlape, ale nechaj bassline-a rozpravat sameho, alebo si jeho zakonny zastupca, alebo tlmocnik?![]()
brathm ja prave ten pocit z tejto diskusie vobec nemam... podla mna v podstate naozej realne jedinu clovek co tu toto riesi je oxygen, u ktoreho ma to ani neprekvapuje... u vysku tu ziadnu zaadnu polarizaciu nevnimamtomy45 píše:Pani, ja mam dojem, ze je uplne fuk ci je to smetiste alebo "normal" topic, vzdy sa to zvrtne na 0-ly a 1-tky a nic medzi tym. A zase predsudky, a zase akosi nevieme respektovat nazory inych.
Jedina "chyba" je priznana bassline-ovi, vlastne nie chyba, ale ako ten co sa jediny mylil. Zacinam sa citit nepotrebny pre toto forum a forum pre mna, vzdy sa to zvrtne na obhajovanie si svojej "pravdy". O kvazi zapas pravdy, kde nie je podstatna pravda ale sposob boja o pravdu, jej prezentovanie. A to v tejto vete malo byt vela uvodzoviek.
jj. presne. podla mna sa talent neda merat binarnetomy45 píše: zvrtne na 0-ly a 1-tky a nic medzi tym
pockaj hudobny sluch ale nie je to iste ako talent... ked dokazem nakreslit rovnu ciaru este neznamena ze mam talent na kreslenie. ked dokazem zaspievat v tonine bez falosnosti, este neznamena ze mam talent na spievanie.badkick píše:ze to ide aj uplne bez talentu by ste urcite netvrdili, keby ste ma co len raz poculi spievat.![]()
ja si myslim, ze hudobny sluch (aky-taky) mam. hudobny sluch sa nerovna spev a hudobny sluch sa nerovna ani talent, ci?dano píše:pockaj hudobny sluch ale nie je to iste ako talent...badkick píše:ze to ide aj uplne bez talentu by ste urcite netvrdili, keby ste ma co len raz poculi spievat.![]()