Neseme poselstvi Vanoc
Neseme poselstvi Vanoc
Ahoj,
tonhle kousek jsem vcera hral doma na drevo, tedy nejak podobe, a postupne se to libilo cele familii, tak jsem presedlal do studia a nahral to. Rad bych vysledny zvuk 'zmekcil', ale nevim jak.
Tak kdyz uz jsou tady ty Vanoce, tak tady je jeden kousek od me.
Lifelies - Neseme poselstvi Vanoc (5:02)
Diky za komentare.
tonhle kousek jsem vcera hral doma na drevo, tedy nejak podobe, a postupne se to libilo cele familii, tak jsem presedlal do studia a nahral to. Rad bych vysledny zvuk 'zmekcil', ale nevim jak.
Tak kdyz uz jsou tady ty Vanoce, tak tady je jeden kousek od me.
Lifelies - Neseme poselstvi Vanoc (5:02)
Diky za komentare.
pekne ale nepacia sa mi zvuky. ten klavir je strasne tvrdy a zbytocne hifi, ak chces atmosferu, skus uplne lofi klavirik z nejakej lacnej gm sady a orez ho zhora aj zdola. tie chimes ci co su to za kovove zvuky, potrebuju reverb a tie slakove plochy tam tak nejak zavadzaju a divne sa objavuju a miznu. este by som sa s tym pohral
2 Pavol: diky
2 kexik: no prave proto bych to potreboval nejak zmekcit cely - reverb uz tam je, klavir hmm, no ten sem tam daval schvalne takovyhle, ale neni problem to zkusit v lofi, v kurzweilu jich par je a ja to nahral pres midi->kurzweil, takze no problema zkusit jiny sound, taky se mi to prave nezdalo. Nejaky plugin na zmekceni zvuku by asi bodnul, lec nevim ktery a kde. Mam ted doma par super masteringovych pluginu, ale nestiha mi je CPU, takze nevim. Dam vedet.
2 kexik: no prave proto bych to potreboval nejak zmekcit cely - reverb uz tam je, klavir hmm, no ten sem tam daval schvalne takovyhle, ale neni problem to zkusit v lofi, v kurzweilu jich par je a ja to nahral pres midi->kurzweil, takze no problema zkusit jiny sound, taky se mi to prave nezdalo. Nejaky plugin na zmekceni zvuku by asi bodnul, lec nevim ktery a kde. Mam ted doma par super masteringovych pluginu, ale nestiha mi je CPU, takze nevim. Dam vedet.
prskni si na ten track phasetone v tomto nastaveni
http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/kexik/phasetone.jpg
ostatni to neberte ako univerzalnu radu, plati pre tento audiomaterial only
http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/kexik/phasetone.jpg
ostatni to neberte ako univerzalnu radu, plati pre tento audiomaterial only
Tak jsem stahl a zkusil, lec marne
Ableton mi napsal 'Bad VST', to teda nevim, co se mu nelibi. Budu laborovat dal.
Kazdopadne jsem udelal novou verzi s jinym pianem a hlavne tube warm, presne tak sem to chtel, tak na to zkus pls mrknout, jestli je to lepsi.
Me uz to takhle vyhovuje, skoda ze jsem ten warmer nenasel uz vcera...
Lifelies - Neseme poselstvi Vanoc (5:02) verze 2

Kazdopadne jsem udelal novou verzi s jinym pianem a hlavne tube warm, presne tak sem to chtel, tak na to zkus pls mrknout, jestli je to lepsi.
Me uz to takhle vyhovuje, skoda ze jsem ten warmer nenasel uz vcera...
Lifelies - Neseme poselstvi Vanoc (5:02) verze 2
Naposledy upravil(a) upman dne 18 pro 2008 13:35, celkem upraveno 1 x.