No One
-
No One
Omlouvam se vsem, pro ktere zvuk zni prilis zle. Na nektere veci jsem se v mixu uplne vykaslal. Ale mozna proto jsem to zase v nekterych ohledech nepo***l jako obvykle.. - ? nevim.
https://www.indiesound.com/index.php?a=track&id=85848
https://www.indiesound.com/index.php?a=track&id=85848
Re: No One
asi první věc od tebe, která mi přijde "hudebně" alespoň trochu zajímavá.
můžu se tě zeptat na čem posloucháš/mícháš?
můžu se tě zeptat na čem posloucháš/mícháš?
-
na Geniusech za tri kila, a sluchatkach za dve
počkej, to je nějaká recese?
tomu nerozumím. to je nějaká známka punku? nebo to s hudbou myslíš stejně vážně, jako to myslíš s poslechem?
jestli máš pocit, že to je použitelnej kompromis, co používáš, tak není. a na tom výstupu se to podepisuje dost citelně. zeptal jsem se původně proto, že mě zaujalo, jak může dojít k tomu, že někdo pustí něco s tak podivnejma hlasitostníma poměrama, který tahaj za uši a člověk s normálním poslechem a sluchem musí tyhle věci vyhladit už přímo při aranžování - ani není třeba mluvit o nějakým mixu...
vlastně tady tím možná připravuješ o čas lidi, kteří by tě třeba mohli někam nasměrovat. takhle je to ale nemožný, protože dělat elektronickou hudbu na tom co máš, je něco jako malovat barevný obrazy ve svářečský masce.
jestli máš pocit, že to je použitelnej kompromis, co používáš, tak není. a na tom výstupu se to podepisuje dost citelně. zeptal jsem se původně proto, že mě zaujalo, jak může dojít k tomu, že někdo pustí něco s tak podivnejma hlasitostníma poměrama, který tahaj za uši a člověk s normálním poslechem a sluchem musí tyhle věci vyhladit už přímo při aranžování - ani není třeba mluvit o nějakým mixu...
vlastně tady tím možná připravuješ o čas lidi, kteří by tě třeba mohli někam nasměrovat. takhle je to ale nemožný, protože dělat elektronickou hudbu na tom co máš, je něco jako malovat barevný obrazy ve svářečský masce.
co jsem vlastně čekal?
tak hodně štěstí...
tak hodně štěstí...
- Jirka Štolfa
to chci zkusit !
tak až to bude viset v louvru, tak nezapomeň kurátorovi zdůraznit, kdo je otcem techniky... dík
na české poměry dobrá práce