Moja trackerova cesta pokracuje .. od Polyend Mini sa posuvam
k Dirtywave M8 .. jedine sample pouzite v tomto tracku su 909 crash a ten sumovy upfiler v nabehoch - vsetko ostatne vratane bicich su vstavane syntaky v M8 ..
Velke nadsenie, fakt kopec zabavy s touto hrackou !
Non-existence (psytrance, dirtywave M8)
Re: Non-existence (psytrance, dirtywave M8)
Ten chalan co navrhol dirtwave M8 zalozil aj forum chipmusic.org, tusim sa vola trash80, je to v podstate lsdj z gameboya na steroidoch, tiez som to chcel ale kedze som horko tazko zvladol 4 stopy v lsdj, tak tazko by som to dal. Inak ty ten svoj psytrance vies, ale ten M8 ma velmi chladne reverby a celkovo zvuk, polyend je urcite na tom lepsie.
Co sa tyka hudby, tiez sa nou zaoberam dlho a uz si kladiem otazky ze blizi sa 50ka a naco robit hudbu, ktora nema vyznam ako napriklad hudba Aphexa Twina, alebo napriklad Juno Reactora, ktora urcite vyznam ma.
Co sa tyka hudby, tiez sa nou zaoberam dlho a uz si kladiem otazky ze blizi sa 50ka a naco robit hudbu, ktora nema vyznam ako napriklad hudba Aphexa Twina, alebo napriklad Juno Reactora, ktora urcite vyznam ma.
Re: Non-existence (psytrance, dirtywave M8)
jj ano, trash80, to je on .. hrozny manik, mega respekt
reverb mi pride lepsi nez ten v Polyende.. aj filtre ..
Ja robim hudbu lebo ma to bavi, takze zmysel
mi to dava ) lepsie vyuzitie volneho casu nez chodit chlastat alebo cumiet na netflix )
reverb mi pride lepsi nez ten v Polyende.. aj filtre ..
Ja robim hudbu lebo ma to bavi, takze zmysel
mi to dava ) lepsie vyuzitie volneho casu nez chodit chlastat alebo cumiet na netflix )