zdravim,
rad by som Vas upozornil na novy release skvelej sk formacie Nourish My Fame.
je to remixovy release, obsahujuci remixy odo mna, Tomy.45, Autumnist, ich vlastny remix a od Lplus.
http://nmfame.bandcamp.com/album/nauta-remixed
taktiez je k free download-u ich cely album Nauta.
http://nourishmyfame.com/
nourish my fame - nauta remixed
Re: nourish my fame - nauta remixed
inak kludne znesiem aj pripomienky k mojej praci napr 

mne to zneje nejako moc sterilne, zenska ma dobry hlas, ale prilis sa to snazi posobit "dokonalo".
co som cital tak oni hlavne sampluju cudzie skladby (kedze chlapik studuje sound design na VSMU)
a vymyslaju do toho texty?
pri tvojom remixe mi vadi ten cinelik ci co to je, ale inak je to "marketable"
co som cital tak oni hlavne sampluju cudzie skladby (kedze chlapik studuje sound design na VSMU)
a vymyslaju do toho texty?
pri tvojom remixe mi vadi ten cinelik ci co to je, ale inak je to "marketable"
dik za FB!
tak co viem si vsetko komponuju sami. su sikovni velmi podla mna
nakoniec je to pocut.
k hlasu nemam ja ziadne vyhrady, zda sa mi vynikajuci.
cinelka - tu tamburinku myslis?
tak uz si budem tamburinu nahravat - som si kupil
hardware-ovu
tak co viem si vsetko komponuju sami. su sikovni velmi podla mna

k hlasu nemam ja ziadne vyhrady, zda sa mi vynikajuci.
cinelka - tu tamburinku myslis?

hardware-ovu

ako keď niekto chodí na všmu hneď musí presamplovávať cudzie skladby?:D
viac sa mi páčil remix od tomyho .45 a k tvojmu remixu stern to stern..
tá linka, ktorú si tam doplnil, tak tónovo aj rytmicky až príliš podobná Hadaway-what is love
to bola prvá vec, čo mi napadla, keď som si to pustil.
a mne to trošku osobne postráda viac pospájané stopy atmosfericky, ale inak je to docela fajn, je to také nenútené.
viac sa mi páčil remix od tomyho .45 a k tvojmu remixu stern to stern..
tá linka, ktorú si tam doplnil, tak tónovo aj rytmicky až príliš podobná Hadaway-what is love

a mne to trošku osobne postráda viac pospájané stopy atmosfericky, ale inak je to docela fajn, je to také nenútené.
Fuuha, zeby NFM samplovali cudzie skladby? Pravdepodobne zly zdroj info
Ked som dostal remix pack, tiez som bol mierne uchvateny cistotou a velmi podarenym prejavom vokalov. Vokal sice moze sterilne posobit, ale samotny vokal je pre mna pure jak swina. Taky cisty, vabivy. Az mi ho bolo luto "mrzacit"
ale o tom to je... kebyze sa mi nepaci, alebo ma to nechyti, tak sa do toho nedam. Napr. ten remix kontest pre HEX... absolutne ma skladba a ani spev neoslovila, hoci som nieco skusal, tak ani "nasilu" zo mna nic nevypadlo. A tu... cca 2 tyzdne aj cosi a bolo to hotove
Kazdy sme ini, kazdemu sa paci ine... o tom to cele je.
emah: tvoj remix je tiez tazka pohodovka pre mna, cinel mi nevadi. Pacia sa mi hratky s vokalom a atmoska je tiez taka lezerna, nesie sa v podobnom duchu ako aj original. Teda, aspon sa mi tak zda. Pekne spraveny zvuk. Mozno mensim hendikepom bude trosku menej vyrazny charakter skladby pre bezneho posluchaca, ale samozrejme, zalezi aj od toho komu je "adresovana". Ja by som bol na tvojom mieste spokojny

emah: tvoj remix je tiez tazka pohodovka pre mna, cinel mi nevadi. Pacia sa mi hratky s vokalom a atmoska je tiez taka lezerna, nesie sa v podobnom duchu ako aj original. Teda, aspon sa mi tak zda. Pekne spraveny zvuk. Mozno mensim hendikepom bude trosku menej vyrazny charakter skladby pre bezneho posluchaca, ale samozrejme, zalezi aj od toho komu je "adresovana". Ja by som bol na tvojom mieste spokojny

tak som sa asi sekol, cital som to dost narychlo na jednom hudobnom portali ze sampluju "zive" nahravky ci co 
tak dolezite je, ze sa to ludom paci, potom to je v poradku ne?

tak dolezite je, ze sa to ludom paci, potom to je v poradku ne?
@tomy45 - ja som spokojny dost:) akurat s masteringom mam ako vzdy problem
@Lorri - no teda
Haddaway - moze byt, kokos, tak uz sa dam len premalovat na cierno a idem na to - zarabat tazke $.
@all - dakujem za FB's

@Lorri - no teda

@all - dakujem za FB's