Nový Track Synthetic Aura

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
peteness

Nový Track Synthetic Aura

Příspěvek od peteness »

Tak se zas po delsi dobe muzu venovat produkci. Par tracku uz je na svete. Tohle je pro zmenu chillout.
http://www.syntheticaura.com/bandzone/afterdays.mp3

delay

Příspěvek od delay »

První poslech: Nelíbí se mi basa. Zvukově se vůbec nehodí (dal bych méně konkrétní a abstraktnější linku - není to virtual bassist?) a rytmicky neladí s perkusema nebo ty perkuse jsou lehce mimo nebo trochu nevhodně postavené...

Tam kde basa nehraje je to moc příjemné. Zkrátka pohraj si s ní a uprav ty perkuse a bude to fajn...

peteness

Příspěvek od peteness »

delay: ne, tam rozhodne neni zadny virtual basist ani nic podobneho :lol:
akorat ta basa chce lehounce pitschiftnout, mozna i ty perkuse, to bych uznal.

delay

Příspěvek od delay »

Já nemám nic proti virtual bassist (akorát mi to zvukově tak připadalo), basa je dost výrazná, ale když hraje pořád dokola to samé a ještě poměrně perkusivně a nahlas... Prostě mi to kazilo dojem z tý skladby. Na perkusích mi vadila skladba úderů...

toxin

Příspěvek od toxin »

ta bassa mi taky nějak nesedí je hodně agresivní zvlášť v těch úvodních pasážích mi to fakt vadilo perkuse jsou v pohodě.od druhé půlky se mi to líbí o mnoho víc chce si to s tím ještě krapet pohrát možná trochu víc smyslu pro detail z toho začátku to na mě působí dost monotoně... hodně zdaru!

peteness

Příspěvek od peteness »

no mel to byt takovy kontrast s tou vyraznou basou nez se to rozehraje, ale asi to moc nefunguje.
Mozna tu basu nahraju znova nejak jinak. Diky za komenty :)

Odpovědět