Oddychová elektronická hudba

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Juraj Paliar

Oddychová elektronická hudba

Příspěvek od Juraj Paliar »

Prajem všetkým pekný deň,

potešilo ma, keď som našiel vaše fórum. Som tu len čerstvo zaregistrovaný. Venujem sa amatérsky hraniu na klávesy a svoje veci si upravujem a mixujem v počítači v Adobe Audition. Som ešte stále za takú pracnejšiu klasiku. Nerobím skladby vo FL studiu, lebo ho moc neovládam. Mám digitálny 8 stopový rekordér Tascam a jednotlivé stopy, ktoré nahrám, následne mixujem v PC. Presný žáner pomenovať neviem. Ja sám by som to nazval elektronická oddychová hudba :) . Ak vás aspoň trochu zaujme, dajte mi vedieť. Do budúcna mi to pomôže. Na úložisku mám zatiaľ 4 inštrumentálne skladby. Ďakujem za váš čas.

Juraj

biscuit

Re: Oddychová elektronická hudba

Příspěvek od biscuit »

poslechl jsem všechno, i když ani jednu skladbu jsem nenechal úplně dohrát. je to vcelku příjemné na poslech, ale pro mě po chvíli vždycky asi trošku nuda. ale nechci kritizovat, spíš povzbudit ;-) určitě pokračuj, myslím, že to může být jen lepší, protože to hlavní asi umíš. za mě tomu asi chybí trochu víc života, celé to zní naprogramované pouze ve stylu noty, hlasitosti, panoramy. mám z toho pocit trochu jako z devadesátkovejch herních soundtracků. možná by to chtělo trochu posunout do současnosti.
každopádně držím palce ;-)

Juraj Paliar

Příspěvek od Juraj Paliar »

Ďakujem za komentár aj kritické pripomienky. Budem sa snažiť svoju hudbu posunúť ďalej aj obsahovo aj zvukovo.

jackies

Příspěvek od jackies »

Hlavně obsahově ;) Zvuk je druhotná záležitost.
muzikant

Odpovědět