Olympic - Zelva (SubZero DJs Breakbeat rmx)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
wire

Olympic - Zelva (SubZero DJs Breakbeat rmx)

Příspěvek od wire »

Tak sme si s kamosem rekli, ze je potreba obcas udelat i nejakou poradnou zver a tak sme se pustili do tohoto projektu... breakbeatova verze klasiky od Olympicu... Zelva 8)

ale jelikoz obvykle breaky nedelam a uz vubec ne takovehle vykradacky tak bych byl hrozne rad kdyby to nekdo poslechl a rekl me k tomu cokoliv at uz ke zvuku nebo i k provedeni atd...

ja mam pocit ze to moc dobre nehraje a chtel bych to udelat poradne :wink:

je to cistej mix rovnou z Fruity Studia...

Link

dano

Příspěvek od dano »

podla mna fajn... az na tu strasne zbytocnu pauzu a tie kaleraby ktore tam potom zacnu mastit... ale nie som odbornik na tento styl, tak to ber len ako moj sub nazor... aha a este ten hlas je strasne pretelefonovany

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

celkom sa mi to pacilo .. akurat mi tam pripada dake male stereo .. trosku je to vsetko v strede .. a je tam taky "hlas" ktory je uplne na strane .. a je v protifaze .. ked to das mono tak sa strati ..

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Mno konecne to nekdo udelal :) mel jsem ten napad uz dlouho.. jenom samplovacky starych popovych hitu vysly ted z mody.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

wire

Příspěvek od wire »

otazka je, jak udelam dobry a siroky stereo a vyhnu se pritom protifazim... na to sem zatim nejak neprisel...
a este k tomu ze ten hlas je jak z telefonu, tj fakt no... ale zas... jak to lip udelat kdyz nechci zbytecne puvodni vysky a uz vubec ne basy...

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

jo, moc dobre to nehraje. moc boomy kopak, basa spis ve stredobasech nez v basech, uzkej prostor, vsechno to hraje ve stredech. ale uplnej prusvih to neni, lehce to domichate!

jinak me to nebavi.

ksr

Příspěvek od ksr »

Hehe,taky sem cekal kdy to nekoho napadne. Original je breakbeat sam o sobe. Skoda, ze tam nedali bici solo. By to mohly bejt takovy cesky Amen breaky. :-D

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

ksr píše:Hehe,taky sem cekal kdy to nekoho napadne. Original je breakbeat sam o sobe. Skoda, ze tam nedali bici solo. By to mohly bejt takovy cesky Amen breaky. :-D
JJ to je pravda.. bylo to dobre uz tenkrat.. v te dobe se nekde objevil beat ktery je treba i v pysne princezne.. miluju maluju... amen break i funky drummer a pod je na stejnem zaklade :) staci pridat basu, hlas, nejake aranze a je to ono :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

wire

Příspěvek od wire »

Nova verze...

dal sem na brooklynovy rady... a myslim ze je to znat...

jinak ja ten track beru dost jako zalezitost pro decka... aneb pustime si na discu prodigy, pendulum a pak zelvu :o)

delay

Příspěvek od delay »

Mě se to líbí, určitě s tím byla práce. Ta druhá verze zní lépe, ale pořád se nemohu zbavit dojmu že tam je hodně "soundgoodizeru" z FL... což ale nevadí. Prostě fajn remix.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

me se libi ten prostredek (jak je tam ta hlavni melodie) z toho olympicu bych tam dal jen fakt obcas maly casti a rozpracoval bych to jako je ten prostredek... a taky bych to trosku zrychlil .....

kexik

Příspěvek od kexik »

hej, je to gajdave a malo drave... zvukovo hnus, ale to je tym, ze proste musis pouzit povodny material, ktory musis zmanglovat. chcelo by to mixpack z originalu, inak to vzdy bude aspon trocha nahovno... ale ako sranda na party, preco nie

Ricardo

Příspěvek od Ricardo »

Mě to každopádně pobavilo. Jasně že by se to dalo udělat líp, ostatně jako ale cokoliv. Předpokládám, že šlo hlavně o pobavení.

Acid Punk: Miluju maluju mě napadlo už dávno, skvělý na drum'n'bass, to úplně vybízí :)

Odpovědět