Tak sme si s kamosem rekli, ze je potreba obcas udelat i nejakou poradnou zver a tak sme se pustili do tohoto projektu... breakbeatova verze klasiky od Olympicu... Zelva
ale jelikoz obvykle breaky nedelam a uz vubec ne takovehle vykradacky tak bych byl hrozne rad kdyby to nekdo poslechl a rekl me k tomu cokoliv at uz ke zvuku nebo i k provedeni atd...
ja mam pocit ze to moc dobre nehraje a chtel bych to udelat poradne
podla mna fajn... az na tu strasne zbytocnu pauzu a tie kaleraby ktore tam potom zacnu mastit... ale nie som odbornik na tento styl, tak to ber len ako moj sub nazor... aha a este ten hlas je strasne pretelefonovany
celkom sa mi to pacilo .. akurat mi tam pripada dake male stereo .. trosku je to vsetko v strede .. a je tam taky "hlas" ktory je uplne na strane .. a je v protifaze .. ked to das mono tak sa strati ..
otazka je, jak udelam dobry a siroky stereo a vyhnu se pritom protifazim... na to sem zatim nejak neprisel...
a este k tomu ze ten hlas je jak z telefonu, tj fakt no... ale zas... jak to lip udelat kdyz nechci zbytecne puvodni vysky a uz vubec ne basy...
jo, moc dobre to nehraje. moc boomy kopak, basa spis ve stredobasech nez v basech, uzkej prostor, vsechno to hraje ve stredech. ale uplnej prusvih to neni, lehce to domichate!
Hehe,taky sem cekal kdy to nekoho napadne. Original je breakbeat sam o sobe. Skoda, ze tam nedali bici solo. By to mohly bejt takovy cesky Amen breaky.
ksr píše:Hehe,taky sem cekal kdy to nekoho napadne. Original je breakbeat sam o sobe. Skoda, ze tam nedali bici solo. By to mohly bejt takovy cesky Amen breaky.
JJ to je pravda.. bylo to dobre uz tenkrat.. v te dobe se nekde objevil beat ktery je treba i v pysne princezne.. miluju maluju... amen break i funky drummer a pod je na stejnem zaklade staci pridat basu, hlas, nejake aranze a je to ono
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Mě se to líbí, určitě s tím byla práce. Ta druhá verze zní lépe, ale pořád se nemohu zbavit dojmu že tam je hodně "soundgoodizeru" z FL... což ale nevadí. Prostě fajn remix.
me se libi ten prostredek (jak je tam ta hlavni melodie) z toho olympicu bych tam dal jen fakt obcas maly casti a rozpracoval bych to jako je ten prostredek... a taky bych to trosku zrychlil .....
hej, je to gajdave a malo drave... zvukovo hnus, ale to je tym, ze proste musis pouzit povodny material, ktory musis zmanglovat. chcelo by to mixpack z originalu, inak to vzdy bude aspon trocha nahovno... ale ako sranda na party, preco nie