On The Run
mas to nahovno nakomprimovane, kresli to. a neviem co si pocat so stylom, je to taky hybrid housu a snehovych sprav a pritom housisti ta s tym vysmeju a k snehovym spravam sa to tiez nehodi. ale je to neobvykle co hodnotim kladne. rusia ma tam tie crashove reverzy vsade a snare, nie ze by mal byt synteticky ako radi amorph, mne sa paci, ale nieco potrebuje. ten beat je proste divny vo vysledku
-
- Profesionál
libi se mi to, vpodstate, dobrej groove a dobrej vyber zvuku. ten trochu saturovanej zvuk tomu podle me sedi. snare bych urcite nechal, zlidstuje to, naopak kopak je mozna moc boomy a bez stredu. ale to nejdulezitejsi imho - aranz. jsou tam pekny napady, ale zda se, ze je to poskladany moc strojove jako kostky. asi bych to zkratil a zkusil stravit nejakej cas s prechodama/gradaci.
dakujem vam za postrehy!!!
to Brooklyn: s tymi kockami mas pravdu, od cias co som prestal hrat v kapele a robim iba s kompom mam velke dilemy a problemy co robit s kompoziciou - neviem najst tu pravu cestu, ako ten napad preniest do PC, vacsinou sa snazim najst main motiv a potom pouzivam proste copy/paste a tak upravujem co sa da, aby to nebolo stale o tom istom. poznas to? na ceste ku mne je kniha Dance music manual, dufam, ze mi v niecom pomoze...
to Brooklyn: s tymi kockami mas pravdu, od cias co som prestal hrat v kapele a robim iba s kompom mam velke dilemy a problemy co robit s kompoziciou - neviem najst tu pravu cestu, ako ten napad preniest do PC, vacsinou sa snazim najst main motiv a potom pouzivam proste copy/paste a tak upravujem co sa da, aby to nebolo stale o tom istom. poznas to? na ceste ku mne je kniha Dance music manual, dufam, ze mi v niecom pomoze...