On The Run

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
luto

On The Run

Příspěvek od luto »

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Ten kopak je bozi. Libi se mi to. Co mi nesedi je snare, sem bych si predstavil neco uplne jinyho, asi syntetickyho.

luto

Příspěvek od luto »

to Amorph: dakujem za postreh!
co hovorite na celkovy zvuk, kompoziciu? kde som urobil chyby?

kexik

Příspěvek od kexik »

mas to nahovno nakomprimovane, kresli to. a neviem co si pocat so stylom, je to taky hybrid housu a snehovych sprav a pritom housisti ta s tym vysmeju a k snehovym spravam sa to tiez nehodi. ale je to neobvykle co hodnotim kladne. rusia ma tam tie crashove reverzy vsade a snare, nie ze by mal byt synteticky ako radi amorph, mne sa paci, ale nieco potrebuje. ten beat je proste divny vo vysledku

c9000

Příspěvek od c9000 »

kompozičně docela gut, mě vadí ten tlustej string co tam hodně vyčnívá ze začátku, zvukově nemůže hodnotit, nemám možnosti :D

luto

Příspěvek od luto »

to kexik: dakujem! co myslis tym nahovno nakomprimovane? ako by som to mohol zlepsit?

c9000

Příspěvek od c9000 »

máš tam asi moc přehulenej kompresor, mě to na sluchadlech taky nějak divně pumpovalo

delay

Příspěvek od delay »

Zvuk je na mě malinko nabroušenej, možná zkreslenej a plechovej nebo kovovej... Kompozice asi průměr, neslyším tam nic moc extra zajímavého... Odpad to ale taky není.

kexik

Příspěvek od kexik »

ten kompresor moc tlaci a ma spatne nastaveny attack a release (oboje je primale), takze vykusuje do basov zuby. ked tie dobehy zvacsis, bude to pumpovat, ale to vadi menej, zvlast pri takejto muzike. ale nie som si isty ci ti s tym nieco nerobi ta webova stranka kde si to uploadol

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

libi se mi to, vpodstate, dobrej groove a dobrej vyber zvuku. ten trochu saturovanej zvuk tomu podle me sedi. snare bych urcite nechal, zlidstuje to, naopak kopak je mozna moc boomy a bez stredu. ale to nejdulezitejsi imho - aranz. jsou tam pekny napady, ale zda se, ze je to poskladany moc strojove jako kostky. asi bych to zkratil a zkusil stravit nejakej cas s prechodama/gradaci.

luto

Příspěvek od luto »

dakujem vam za postrehy!!!
to Brooklyn: s tymi kockami mas pravdu, od cias co som prestal hrat v kapele a robim iba s kompom mam velke dilemy a problemy co robit s kompoziciou - neviem najst tu pravu cestu, ako ten napad preniest do PC, vacsinou sa snazim najst main motiv a potom pouzivam proste copy/paste a tak upravujem co sa da, aby to nebolo stale o tom istom. poznas to? na ceste ku mne je kniha Dance music manual, dufam, ze mi v niecom pomoze...

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Hodne pomaha prave vyhybat se copy and paste;)

Odpovědět