PDBproduction - It is not real (Leo Lycra techhouse remix)
PDBproduction - It is not real (Leo Lycra techhouse remix)
Zdravím, postuju m?j nový track - remix pro Uk producenta PDB a budu rád za názor na co se zam??it, jak to všechno vidíte a vlastn? možná i slyšíte 

Re: PDBproduction - It is not real (Leo Lycra techhouse remi
ahoj. mam nekolik subjektivnich pripominek. frazovani mi prijde, ze dost plave kolem toho rovnyho beatu. osobne bych si dal urcite praci a rap nawarpoval presne na doby, at to jede jak kdyz strihne. jak zacnou prichazet pady, jede do toho i rap (to by snad jeste slo), ale jede do toho jeste ta otevrena basa. ja bych ji asi v tyhle pasazi zatahnul filtrem - prijde mi to tam pak uz moc divoky... jinak celkove by se tam mohlo i neco vic dit, asi hlavne v rytmicky casti, klidne podprahove, ale...
Ahoj, díky za tipy! Ohledně vokálu si obecně nemyslím, že by měl rapper frázovat jako robot a občas mi to plutí vyhovuje, předělávat je problematičtější, ono v originále to bylo 95bpm a prostě pán si to tak namluvil
a i tak jsem si i dost zastříhal (flex v logicu moc nepomohl-dost mrvil zvuk), abych to dostal do tempa a sedělo to takhle. Basa má konstatní filter na 500 LP, spíš se tam asi motá ten středovej zvuk hutnější, ale mně ty promíchávání nějak baví
percuse by samozřejmě mohly být vždy lepší a toto je oblast, kterou aktuálně hodně probádávám a experimentuju, každopádně díky za poslech a review!

neni zac... ono kdyz to nekdo narapuje pomaleji, tak i ty casovy posuny nejsou tak slysitelny a treba v tom puvodnim tempu jsou mozna i prijemny. taky jsem na to mozna trochu pes 

Jasný, no já jsem jedině pro, trochu "psovitět" 

Týhle muzice nerozumím, ale můžu potvrdit, že při změně tempa často přestanou leckterý příjemný rytmický nepřesnosti fungovat.