PDBproduction - It is not real (Leo Lycra techhouse remix)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
leolycra

PDBproduction - It is not real (Leo Lycra techhouse remix)

Příspěvek od leolycra »

Zdravím, postuju m?j nový track - remix pro Uk producenta PDB a budu rád za názor na co se zam??it, jak to všechno vidíte a vlastn? možná i slyšíte ;)

biscuit

Re: PDBproduction - It is not real (Leo Lycra techhouse remi

Příspěvek od biscuit »

ahoj. mam nekolik subjektivnich pripominek. frazovani mi prijde, ze dost plave kolem toho rovnyho beatu. osobne bych si dal urcite praci a rap nawarpoval presne na doby, at to jede jak kdyz strihne. jak zacnou prichazet pady, jede do toho i rap (to by snad jeste slo), ale jede do toho jeste ta otevrena basa. ja bych ji asi v tyhle pasazi zatahnul filtrem - prijde mi to tam pak uz moc divoky... jinak celkove by se tam mohlo i neco vic dit, asi hlavne v rytmicky casti, klidne podprahove, ale...

leolycra

Příspěvek od leolycra »

Ahoj, díky za tipy! Ohledně vokálu si obecně nemyslím, že by měl rapper frázovat jako robot a občas mi to plutí vyhovuje, předělávat je problematičtější, ono v originále to bylo 95bpm a prostě pán si to tak namluvil :) a i tak jsem si i dost zastříhal (flex v logicu moc nepomohl-dost mrvil zvuk), abych to dostal do tempa a sedělo to takhle. Basa má konstatní filter na 500 LP, spíš se tam asi motá ten středovej zvuk hutnější, ale mně ty promíchávání nějak baví :) percuse by samozřejmě mohly být vždy lepší a toto je oblast, kterou aktuálně hodně probádávám a experimentuju, každopádně díky za poslech a review!

biscuit

Příspěvek od biscuit »

neni zac... ono kdyz to nekdo narapuje pomaleji, tak i ty casovy posuny nejsou tak slysitelny a treba v tom puvodnim tempu jsou mozna i prijemny. taky jsem na to mozna trochu pes :-)

leolycra

Příspěvek od leolycra »

Jasný, no já jsem jedině pro, trochu "psovitět" :)

vasek

Příspěvek od vasek »

Týhle muzice nerozumím, ale můžu potvrdit, že při změně tempa často přestanou leckterý příjemný rytmický nepřesnosti fungovat.

Odpovědět