peeetras Nicota
Re: peeetras Nicota
niektore zvuky su moc lacne .. jak z lacnej samohrajky ..
mozno si vybral zrovna tie najhorsie zvuky
len hovorim , ako to na mna posobi ..
EDIT : aha .. kukam co je M50 .. sak to stoji 24.000 KC .. http://www.audiotek.cz/product-32175-korg-m50
sak to je lacaaaak
to som urazil tie samohrajky ...

len hovorim , ako to na mna posobi ..
EDIT : aha .. kukam co je M50 .. sak to stoji 24.000 KC .. http://www.audiotek.cz/product-32175-korg-m50
sak to je lacaaaak

Samohrajky začínaj od ceny 1200kč.,jestli se nepletu.Beru na vědomí,že určitý zvuk působí na každého trochu jinač
362
Nebojíš se do toho jít rukama a srdcem a to cením na 100%
Víc hraj a získávej kontakt mysl - zvuk (a naopak), aby tě neomezovalo to co je mezi tím.
J.
Víc hraj a získávej kontakt mysl - zvuk (a naopak), aby tě neomezovalo to co je mezi tím.
J.
nechci bejt zlej, ale mam pocit, ze jsi zvolil spravne nazev pro "skladbu". clovece, dyt to se sotva da nazvat nejakou skicou s delsi stopazi. kdyby to aspon bylo zvukove zajimavy, ale zni to proste jak z jednoho blbyho syntaku 
ale nenech se tim odradit, jestli te to bavi, urcite se budes rozvijet a casem prijdou veci, ktery budou mit i nejakou napln. moc ti preju, aby to bylo jak obsahem, tak i barevnosti zvuku

ale nenech se tim odradit, jestli te to bavi, urcite se budes rozvijet a casem prijdou veci, ktery budou mit i nejakou napln. moc ti preju, aby to bylo jak obsahem, tak i barevnosti zvuku

Nebudu nikomu namlouvat,že sem měl optimistickou náladu při tvorbě téhle skladby,pak už vyplyne takový název a skladba skoro sama
362
Je to pekne a hlavne to ma feeling - zvuk me prijde v pohode, samohrajka urcite ne. Samo na Kurzweila to nema, ale o tom snad muzika neni, ne? Jen tak dal.
děkuji pěkně za komentářupman píše:Je to pekne a hlavne to ma feeling - zvuk me prijde v pohode, samohrajka urcite ne. Samo na Kurzweila to nema, ale o tom snad muzika neni, ne? Jen tak dal.
362
Tak trochu mám pocit že je to spíš zachycenej stereo out v multimodu toho Korga. Ono je jasný, že se ten zvuk začně slejvat, když všechno jede z týhle mašiny. Pokud jsi to míchal v PC, tak bych se kromě skladby zaměřil víc i na mix a výraz jednotlivých nástrojů. Je fakt, že tam toho obsahově mnoho není, ale začátky jsou těžký... Nedej se odradit.
Děkuji za názor.Na mixu záleží velmi,tam se dá všechno pokazit, ikdyby jednotlivé linky byly bez chyb.
362