Davam v plen 2 me tracky 3 roky jiz stare. Puvodne byly 1. Je to Waldorf Pulse a Nord Rack 1.
http://tomas.mathiasm.com/tomas-break.mp3
http://tomas.mathiasm.com/tomas-mush.mp3
peteness: break the virtual
peteness: break the virtual
Naposledy upravil(a) peteness dne 08 pro 2007 19:51, celkem upraveno 1 x.
fajny zvuk, moc fajny, slapacka hezka!
ja neznalec muziky, neposoudit odborne, libi ale!
bici plne, basy fajne, pulse asi dobry na basy, slyset...
hlasy tez fajne, udelane zajimave. zvuk chybu nema.
libi moc!
komentaru zaslouzilo by hodne a fajnych, nekdo kdo ne tak dobre songy ma hodne komentaru a nekdo, kdo lepsi songy komentare vubec, nebo malo.
ja neznalec muziky, neposoudit odborne, libi ale!
bici plne, basy fajne, pulse asi dobry na basy, slyset...
hlasy tez fajne, udelane zajimave. zvuk chybu nema.
libi moc!
komentaru zaslouzilo by hodne a fajnych, nekdo kdo ne tak dobre songy ma hodne komentaru a nekdo, kdo lepsi songy komentare vubec, nebo malo.
hm.. no neviem ta basa prave pre tento styl zvukovo moc nehodiaca sa .. tiez som mal doma PULSE asi mesiac/dva a pouzil som ho v jednom tracku ale proste nieje to ono pulse nema taky ostry attack na filtri a jednotlive tony nezneju tak oddelene a valivo - splyvaju co je na ukor groovu celej skladby.. tiez melodia basy mi pride taka moc prvoplanovita hlavne to behanie o 2(?) tony nizsie / vysie .. zvysok je zaujimavy ma potencial, nechces mi spravit remix pack, rad by som sa z tym pohral a remixol to
vtipalek.. zase nerob zo mna rockstar )) som taky isty amater co sa snai robit music ako vsetci ostatny.. keby som bol tasky dobry uz by ma niekto vydal )) haha
nie vazne ten track ma potebcial su tam zaujimave zvuky, napady, perkusie sa mi tiez pacia ale kopak z basou to tahaju dole ... ked citim niekde potencial hned ma to inspiruje
nie vazne ten track ma potebcial su tam zaujimave zvuky, napady, perkusie sa mi tiez pacia ale kopak z basou to tahaju dole ... ked citim niekde potencial hned ma to inspiruje
Dendy diky. Na tu Pulse basu mame stejny nazor. Byl to jeden z duvodu jeho nasledneho prodeje. Byla by velka cest, kdybys to remixoval. Nektery zvuky se docela povedly a ty bys tomu urcite udelal ten spravny psytrance spodek. Je to ale dalsi vec, ktera se diky dobrym lidem zachranila jenom jako mp3. Skoda, i kdyz pro me je tohle davno uzavrena kapitola.......................................
Rad bych s tebou ale naky track udelal. Obcas mivam napady. Ty to zas umis vsechno perfektne napasovat do daneho stylu, hlavne rytmiku. Mohl bys treba poslat track, kde mas hotovou basu, bici, efekty, kde vis ze uz je to dobry, slape to ale jeste neco tomu chybi. Ty uz ses ale na tomhle tracku vydal ze vseho, jsi unaven, nemas cas, nic te nenapada. V tehle fazi to posles mi, ja nebudu muset resit rytmickou cast a problemy kolem ni. Nahraju k tomu nakou nadstavbu na MFB synthu. Vysledek samozrejme nebude psytrance, ale nejaka polokomercni sracka. Z toho duvodu ti to po stopach poslu. Ty to jako zkuseny psytrancer upravis aby to bylo koser. Muj i tvuj potencial tam zustane a vsichni budou vysmati. Ja uz bych ti pak do toho nekecal. Co ty na to?
Tenhle typ spoluprace by mi vyhovovval, protoze sam se k nicemu nedokopu. Jsem liny a slozity. Kdyz uz neco spacham, je to vetsinou preplacane a nedodrzuje to pravidla zavedenych stylu.
Rad bych s tebou ale naky track udelal. Obcas mivam napady. Ty to zas umis vsechno perfektne napasovat do daneho stylu, hlavne rytmiku. Mohl bys treba poslat track, kde mas hotovou basu, bici, efekty, kde vis ze uz je to dobry, slape to ale jeste neco tomu chybi. Ty uz ses ale na tomhle tracku vydal ze vseho, jsi unaven, nemas cas, nic te nenapada. V tehle fazi to posles mi, ja nebudu muset resit rytmickou cast a problemy kolem ni. Nahraju k tomu nakou nadstavbu na MFB synthu. Vysledek samozrejme nebude psytrance, ale nejaka polokomercni sracka. Z toho duvodu ti to po stopach poslu. Ty to jako zkuseny psytrancer upravis aby to bylo koser. Muj i tvuj potencial tam zustane a vsichni budou vysmati. Ja uz bych ti pak do toho nekecal. Co ty na to?
Tenhle typ spoluprace by mi vyhovovval, protoze sam se k nicemu nedokopu. Jsem liny a slozity. Kdyz uz neco spacham, je to vetsinou preplacane a nedodrzuje to pravidla zavedenych stylu.