Phoenix Asteroid-Letim Prec--vylepsena verzia

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
atom

Re: Phoenix Asteroid-Letim Prec--vylepsena verzia

Příspěvek od atom »

Jackies ani moc nemenim reagoval som na tieto slova:
''Jsem zkrátka absolutně proti napadání lidí kvůli jejich muzice a proti vysoce ostrým slovům, která volíte. U mě je to psycho-terror. A ano, jistě, kritika je fajn, ale proč také třeba někomu občas neporadit? Nevšimnul jsem si, že Vy byste to kdy udělal. Kritizovat umí kde kdo, znáte tu frázi, ale to nemá hodnotu. Nejcennější kritika je ta, která obsahuje i nějaký přínos, něco nového, konstruktivitu. A pokud Vy považujete za ten nový přínos brutální odsuzování cizích skladeb s poselstvím "to je sračka",''...atd.

Tak som nad tym premyslal a povedal som ze s tym tvrdenim suhlasim.pozri ja si z toho dokazem nieco pozitivne zobrat,ale je to zaroven deprimujuce.A vies kolko ludi to moze uplne odradit?? Pozri a nevrav ze tak to bude dobre,lebo ludia sa tvorbou mozu aj bavit a samozrejme to ma aj terapeuticky vyznam.A ze sem niekdo da sracku-no a co? Su to nove tracky,tak co sa nad tym tak strasne pohorsovat? Chcem tym len povedat ze treba ludom otvarat oci ale netreba to robit uplne bezcitne.
"BOLD,HUMOROUS AND VISUALLY STRIKING."

http://www.myspace.com/atomsoffury

Odpovědět