Plutodancer
-
Plutodancer
Ahoj,kludne sa mozete aj vyjadrit.
Re: Plutodancer
nemůžete toho pacienta zavřít někam, kde není internet?
robert miles lowres clone 2020
-
-
Vazne jsi me nasral, protoze nesnasim anonymni trolly, ktery radi siri hnev za obrazovkami svych monitoru, a v realite na to nemaji. Myslim si, ze jsi opravdu imbecilni. Promin , ale pokud tady muzes urazet ostatni >tak musis prekousnout, ze podle me jsi naprosto retardovany.
Jinak k autorovi skladbeb bych vzkazal najit si komunitu producentu na mistech, ktera netrpi hromadnym kretenismem. A ano - znam takova mista ktera bych ti mohl doporucit.
nasíráš se úplně zbytečně. nemáš vůbec tušení o co tady jde a jen sis do toho přidal svoje ublížené ego.
jestli ti připadám anonymní, můžu se ti někde zjevit, abys mi řekl do očí, co mi tady píšeš
věř mi, že jsem naprosto reálnej, narozdíl tady od toho zabanovaného gamblera...
jestli ti připadám anonymní, můžu se ti někde zjevit, abys mi řekl do očí, co mi tady píšeš

To je tak, ked 3-mesacny clen fora s 20-prispevkami obhajuje 3-dnoveho clena s 2 prispevkami...
Uz to pisem opakovane - takychto skladieb je na svete asi tak 123 456 verzii. A mozno este viac. Naco dalsie podobne?
A je to trosku dost monotonne... Ale zvuk je fajn. Otazka je, nakolko je to zrecykolvana ina hudba.
Uz to pisem opakovane - takychto skladieb je na svete asi tak 123 456 verzii. A mozno este viac. Naco dalsie podobne?
A je to trosku dost monotonne... Ale zvuk je fajn. Otazka je, nakolko je to zrecykolvana ina hudba.
problém všeho je, že tady to individuum se sem průběžně vsírá s novými a novými účty a tužbou ukazovat nám všem ostatním, jací jsme idioti. a stále mu to mnoho lidí žere a není schopno okamžitě rozklíčovat o koho a o co se jedná. a to teď nemluvím o zelenáčích, u těch se to dá pochopit...
-
biscuit: to je lez. mas na toto tvrzeni dukaz? ja tady nikdy predtim nebyl registrovan s jinym nickem.
Zpomal sekáči
On někdo mluvil o tobě?

- Greyhound90
Nevím proč jste se právě obuli tak agresivně do tohoto člověka, když většina muziky co sem všichni posíláte je na podobné úrovni. Když je někomu 16 a táta mu koupí počítač a on objeví FruityLoops udělal bych to samé. Vy ostatní co sem posíláte podobný trash dnes a denně a jste na audiozone nějaký pátek už byste měli mít konečně trochu soudnosti a uznat, že to co sem posíláte, nebývá také často moc dobrá hudba 

přátelé, co je moc, to je moc. já na tohle už prostě nemám, žijte si tu blaze...
Hudba má vytvářet emoce a to se tady fakt povedlo. Takže super počin! 

- Jirka Štolfa
Za me urcite palec nahoru. Jestli muzu mit dve doporuceni ktere by stali za to vyzkouset. Zaprve trochu rozpohybovat tembr (fx, automatizace, vrstveni, lfo). A za druhe trochu vic zuzit dynamiku basu (kopak a basa) a natlacit aby to melo vic koule. To druhe nemusi byt dobra cesta ale zajimalo by me kam by se to dalo v tomto smeru posunout.
vašku, za ty emoce bohužel nemůže hudba, ale jen lidská blbost... a už je to tady v takové míře, že to pro mě převážilo pozitiva.
a nejvíc smutno mi je, když vidím, že tady reagují, asi opravdu seriózně, i lidi, o kterých jsem předpokládal, že umějí do pěti počítat. ten úchyl s emaily vaginel, vystrikand, pavolobnazeny, jozf123 atd.; soundcloudy, které jsou absolutně odlidštěné, je na nich minimum obsahu a po splnění "mise" zmizí; ten, který neumí psát čárku ve větě, ten si vás prostě dává. já mu přeju dobrou chuť...
a nejvíc smutno mi je, když vidím, že tady reagují, asi opravdu seriózně, i lidi, o kterých jsem předpokládal, že umějí do pěti počítat. ten úchyl s emaily vaginel, vystrikand, pavolobnazeny, jozf123 atd.; soundcloudy, které jsou absolutně odlidštěné, je na nich minimum obsahu a po splnění "mise" zmizí; ten, který neumí psát čárku ve větě, ten si vás prostě dává. já mu přeju dobrou chuť...