Plutodancer

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
plutodancer

Plutodancer

Příspěvek od plutodancer »

biscuit

Re: Plutodancer

Příspěvek od biscuit »

nemůžete toho pacienta zavřít někam, kde není internet?

hzsrtnn

Příspěvek od hzsrtnn »

robert miles lowres clone 2020

eternalsoulastray

Příspěvek od eternalsoulastray »

biscuit píše:
05 srp 2020 00:21
K cemu jsou takoveto kretenske komentare?

eternalsoulastray

biscuit píše:
05 srp 2020 00:21
Vazne jsi me nasral, protoze nesnasim anonymni trolly, ktery radi siri hnev za obrazovkami svych monitoru, a v realite na to nemaji. Myslim si, ze jsi opravdu imbecilni. Promin , ale pokud tady muzes urazet ostatni >tak musis prekousnout, ze podle me jsi naprosto retardovany.

Jinak k autorovi skladbeb bych vzkazal najit si komunitu producentu na mistech, ktera netrpi hromadnym kretenismem. A ano - znam takova mista ktera bych ti mohl doporucit.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

nasíráš se úplně zbytečně. nemáš vůbec tušení o co tady jde a jen sis do toho přidal svoje ublížené ego.

jestli ti připadám anonymní, můžu se ti někde zjevit, abys mi řekl do očí, co mi tady píšeš ;-) věř mi, že jsem naprosto reálnej, narozdíl tady od toho zabanovaného gamblera...

MDudas

Příspěvek od MDudas »

To je tak, ked 3-mesacny clen fora s 20-prispevkami obhajuje 3-dnoveho clena s 2 prispevkami...

Uz to pisem opakovane - takychto skladieb je na svete asi tak 123 456 verzii. A mozno este viac. Naco dalsie podobne?
A je to trosku dost monotonne... Ale zvuk je fajn. Otazka je, nakolko je to zrecykolvana ina hudba.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

problém všeho je, že tady to individuum se sem průběžně vsírá s novými a novými účty a tužbou ukazovat nám všem ostatním, jací jsme idioti. a stále mu to mnoho lidí žere a není schopno okamžitě rozklíčovat o koho a o co se jedná. a to teď nemluvím o zelenáčích, u těch se to dá pochopit...

eternalsoulastray

biscuit: to je lez. mas na toto tvrzeni dukaz? ja tady nikdy predtim nebyl registrovan s jinym nickem.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Zpomal sekáči :-) On někdo mluvil o tobě?

Greyhound90

Příspěvek od Greyhound90 »

Nevím proč jste se právě obuli tak agresivně do tohoto člověka, když většina muziky co sem všichni posíláte je na podobné úrovni. Když je někomu 16 a táta mu koupí počítač a on objeví FruityLoops udělal bych to samé. Vy ostatní co sem posíláte podobný trash dnes a denně a jste na audiozone nějaký pátek už byste měli mít konečně trochu soudnosti a uznat, že to co sem posíláte, nebývá také často moc dobrá hudba :D

biscuit

Příspěvek od biscuit »

přátelé, co je moc, to je moc. já na tohle už prostě nemám, žijte si tu blaze...

vasek

Příspěvek od vasek »

Hudba má vytvářet emoce a to se tady fakt povedlo. Takže super počin! :-D

Jirka Štolfa

Příspěvek od Jirka Štolfa »

Za me urcite palec nahoru. Jestli muzu mit dve doporuceni ktere by stali za to vyzkouset. Zaprve trochu rozpohybovat tembr (fx, automatizace, vrstveni, lfo). A za druhe trochu vic zuzit dynamiku basu (kopak a basa) a natlacit aby to melo vic koule. To druhe nemusi byt dobra cesta ale zajimalo by me kam by se to dalo v tomto smeru posunout.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

vašku, za ty emoce bohužel nemůže hudba, ale jen lidská blbost... a už je to tady v takové míře, že to pro mě převážilo pozitiva.

a nejvíc smutno mi je, když vidím, že tady reagují, asi opravdu seriózně, i lidi, o kterých jsem předpokládal, že umějí do pěti počítat. ten úchyl s emaily vaginel, vystrikand, pavolobnazeny, jozf123 atd.; soundcloudy, které jsou absolutně odlidštěné, je na nich minimum obsahu a po splnění "mise" zmizí; ten, který neumí psát čárku ve větě, ten si vás prostě dává. já mu přeju dobrou chuť...

Odpovědět