Po dlouhé době song "For You"

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Atoss

Po dlouhé době song "For You"

Příspěvek od Atoss »

Ahoj všichni,

po delší odmlce posílám svůj další hudební pokus. Poslechněte a pokud budete mít chuť, napište své názory na zvuk, aranžmá, nápad...

http://leteckaposta.cz/215976414

Atoss

Agent Provocateur

Re: Po dlouhé době song "For You"

Příspěvek od Agent Provocateur »

Ahoj, je to pekné, čo sa melodii a variácií týka, aj nástroje sú celkom fajn.. príde mi to ale ako z nejakeho klasickeho rodinného americkeho TV serialu 90 roky-.Takuto hudbu skladat čisto na PC je velmi ťažké - bohužial aj tu je počuť taká ta samohrajkovitosť..Najviac ma zaujal ten koniec

c9000

Příspěvek od c9000 »

No zajímavá všeho chut, začátek zajímavej, pak se to zvrtne s příchodem hlavního motivu a začne to n amě pusobit takovým hodně dobře provedeným samohrajkovým dojmem, aranže jsou pěkně pestrý, na mě moc 80tkovejch zvuků, kytara dxpiano atd. Ale celkem příjemná skladby, hádám že je to celé nahrané na klapkách.

edit: tenhle názor jsem napsal ještě před Agentem, takže je zde vidět jistá názorová schoda, ale jeho příspěvek jsem si přečetl až po.

Atoss

Příspěvek od Atoss »

Ahoj,

nahraný to není celý na klávesách, ale pár zvuků z kláves tam je, ostatní jsou VST. Je pravda, že dělat kytarovou muziku na klávesách je těžký a přiblížit se skutečnému soundu a způsobu hraní na kytaru skoro nemožný...

A co se 80. nebo 90. let týče, muziku z těchto let mám nejradši, takže jestli jsem se k ní přiblížil, pak je to pro mě vlastně pochvala :D .

Jinak tu samohrajkovost se teda budu snažit v příštím projektu odstranit, uvidíme...

Díkes za hodnocení

Odpovědět