Predatorium

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
technostar

Predatorium

Příspěvek od technostar »

Hello,hello.prikladam dve rovnake ale predsa ine skladby.Velmi by ma zaujimalo z ktorej ide lepsi zvuk a feeling.
Skladby boli vytvorene velmi netradicnym sposobom.velmi by mi pomohol nazor pretoze od toho zavisi dalsi moj postup.

technostar

Re: Predatorium

Ok tak to skusim trochu rozvinut.Skladby su daleko od amaterizmu a su na vysoko profesionalnej urovni to sa asi na tom zhodneme vsetci.Trochu priblizim proces tvorby.Prva skladba predatorium je produkovana netradicnym sposobom a to tym ze ani na jednej stope tracku nieje pouzity equalizer.Cely takto vyrenderovany track mastrovala iba umela inteligencia a toto je vysledok.Druha skladba predatorium x presla mixom mojou rukou ma na stopach eq a aj master je vlastnorucny.tot vse.

tony9

Příspěvek od tony9 »

Technostar: dá se ti věřit co píšeš?
Ale dobře, pro mé uši je snesitelnější Predatorium X. Nicméně dodávám, že jsem poslouchal u obou skladeb prvních 50s ze začátku.

technostar

Ahoj Tony trochu ma zaskocila tvoja nedovera voci mne pretoze vsetci co ma poznaju hovoria ze som najdoveryhodnejsia osoba na planete.Ak by si chcel naozaj niekto overit doveryhodnost mojich slov som ochotny poslat project tejto skladby komukolvek.Inak 50s? to si sa daleko nedostal a prisiel si o to najlepsie.

geomystery

Příspěvek od geomystery »

Přesně tak 60s byly nejlepší ! Co bysme bez The Beatles dělali.

technostar

Dakujem geomystery to si ma dal pekne dole ze 60s.Az polka srdca mi prstala na chvilu bit.Ale nieco na tom bude pretoze krivka na audiolens mi ukazovala rovnaky feedback.Tento plugin je brualne fajn vinalez.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Polka je taky dobrá. není od věci si skočit po staru...
A jinak buď v pohodě, jeden bit nic neznamená, ani když jde o srdce. Bit nebit říkají stejně ajťáci i Honza Pirk.

technostar

biscuito :D .hovori sa ze spravis 100 trackov na hovno ale 101 rozbije planetu.zostava 21 dufam ze to so mnou vydrzis.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jestli nás čeká dalších tvých 21 identit, tak to teda nevím... začínám mít pocit, že už jsi do počtu členů majoritní skupinou tady na audiozone.

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Tak i k nám na Audiozone se propašovala AI a snaží se s námi "po lidsku" diskutovat... :-D príma, chybějí mi uživatelé toho "Jacksonového" typu, viz Smetiště :-D

P.

technostar

Pavlii bravo.Mne zas chybaju moderatori ktory svojim citatelom vnucuju svoje chabovtipne predstavy.

technostar

Pocuval som tieto skladby pri praci a vsimol som si ze track predatorium je ovela cistejsi.zvuky sa tam nestracaju oproti px.Px je slabsi a urcite to bude tym ze bol v mixe pouzity eq.Mozno to nepocut takto ale ked sa na track prilis nesustredis tak to pocut.Az sa mi kladie otazka ci je equalizer pri mixe vobec potrebny tak ako nam to od pradavna vsetci trvdia.Ved zvuk predatorium je uplne bezchyby

geomystery

Příspěvek od geomystery »

Muzu te ubezpecit ze EQ je v tom nevine. Ano verze bez X je lepsi, citelnejsi, ale porad bych ubral basu

dedko
Vybavení

Příspěvek od dedko »

Ani sa mi nechce veriť že nikto nespomína, že tie dve veci sú kvartu od seba....jasne že musia znieť inak. Nezávisle na autorovi, AI, EQ a masteringu.

technostar

Geomystery asi je vtom nevinne,lenze dost mojich skladieb znetvoril prave on.Niekde,niekto v davnych dobach povedal ze musis orezavat a orezavat.A tak producent da dokopy track ktory znie dobre,ale uz ma v hlave zafixovanu teoriu techniky ktora zevraj zaruci ze bude zniet lepsie.Nahodi do stop 50eq a reze,reze a z orezaneho este trosku oreze a po vyslednom renderi v porovnani z referencnym trackom mu skladba znie ako vrchna tonina pistalky.Znechuteny skladbu vymaze a zacina znova.
Eq je urcite dolezity,ale len na masterbusse.Takze ak sa ti zda ze by si ubral z basu tak v eq na mastri a je to.
Ved predatorium je tu prikladom ze naozaj to bez eq ide.
Dedko mas pravdu su ine.Ide mi o to poukazat na to,ze sa da urobit dokonaly mix aj bez eq v mixe na stopach.Urcite si vela ludi mysli ze je to nemozne.
Naposledy upravil(a) technostar dne 08 úno 2023 13:05, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět