Příběh-co si o nmtom myslíte?

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
megan

Příběh-co si o nmtom myslíte?

Příspěvek od megan »

Čau všichni! Sdílím další píseň opět mladé zpěvačky Adély Částkové- Příběh. Co si o tom myslíte?

hombrefeo

Re: Příběh-co si o nmtom myslíte?

Příspěvek od hombrefeo »

to je tak krasne, ze si to uz vickrat nepustim...

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

Koukam na to v mobilu a nikde nevidim odkaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

dendy

Příspěvek od dendy »

megan: Toto je forum kde si zielaju muzikanti svoju vlastnu tvorbu (vacsinou taku ktora sa prilis v radiach a v tv nehrava), myslim ze ty chces asi pokecat s rovesnikmi o pesnickach ktore sa ti pacia, to si tu asi nie uplne na spravnom mieste :-)
hombrefeo píše:to je tak krasne, ze si to uz vickrat nepustim...
hej hombre opatrne.. toto bude niekto narodeny po roku 2003-2004 odhadujem.. treba citlivo pristupovat, detsku dusu lahko zranis, nemusi spravne pochopit srandu :-)
Prvotsky píše:Koukam na to v mobilu a nikde nevidim odkaz
jj slecna zabudla pripojit odkaz, ale ked si to vyhladas na youtube podla nazvu najde ti to, nejaka detska hviezdicka ..
Naposledy upravil(a) dendy dne 15 črc 2016 07:47, celkem upraveno 1 x.

Fencer
Vybavení

Příspěvek od Fencer »

megan píše:další píseň opět mladé zpěvačky
Elixír mládí?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

abyste vedeli, o co jste prisli nevlozenim linku :-)

ja bych autorovi tohohle vlakna doporucil nezakladat tady kvuli kazde blbe pisnicce nove tema ;-) jedno myslim BOHATE staci.

si rikam co z tech deti bude, kdyz uz jsou jako mladi takhle zformatovani... trocha nezavilosti a rebelstvi by neskodila, protoze bez toho je to snad uplne nezdrave, mozna i zavadne.

deti, takhle treba!:

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

Ahoj Megan - je to taková hezká prázdninová písnička ;)

Podívej se na ty co se líbí strejdovi Biscuitovi - má moc dobrej vkus a třeba se ti něco bude líbit! Ale bohužel nic z toho není česky...

Jinak - tady se spíš bavíme o zvuku a o tom jak se hudba dělá.

Měj se

P.

dendy

Příspěvek od dendy »

prvotsky :-D :-D :-D padol som pod stol .. krasne :-D :-D :-D

Pierre niko

Příspěvek od Pierre niko »

Takovýhle smutný reakce mi vždycky připomenou, že jsme východ...

megan

Příspěvek od megan »

dendy píše:megan: Toto je forum kde si zielaju muzikanti svoju vlastnu tvorbu (vacsinou taku ktora sa prilis v radiach a v tv nehrava), myslim ze ty chces asi pokecat s rovesnikmi o pesnickach ktore sa ti pacia, to si tu asi nie uplne na spravnom mieste :-)
hej hombre opatrne.. toto bude niekto narodeny po roku 2003-2004 odhadujem.. treba citlivo pristupovat, detsku dusu lahko zranis, nemusi spravne pochopit srandu :-)
jj slecna zabudla pripojit odkaz, ale ked si to vyhladas na youtube podla nazvu najde ti to, nejaka detska hviezdicka ..
Milý pane, vyprošuji si od vás toto chování. Ano, odkaz jsem nepřidala, tak mne laskavě neuráżejte. Chápu, že toto forum je o sdílení vlastní tvorby, ale Adélu znám osobně, proto jsem to sem dala, abych se s vámi podělila a aby si poslechla názor. Vaše chování o něčem svědčí.

megan

Příspěvek od megan »

Prvotsky píše:Ahoj Megan - je to taková hezká prázdninová písnička ;)

Podívej se na ty co se líbí strejdovi Biscuitovi - má moc dobrej vkus a třeba se ti něco bude líbit! Ale bohužel nic z toho není česky...

Jinak - tady se spíš bavíme o zvuku a o tom jak se hudba dělá.

Měj se

P.
Ano, chápu to a děkuji, že aspoň vy jste mi odpověděl slušně. Psala jsem to sem, protože znám Adélu osobně, a tak jsem sem tu píseň sdílela, aby si poslechla i názory ostatních.

Stan

Příspěvek od Stan »

megan spatne jsi to pochopila, tohle forum je o hudebni produkci tedy o tom jak se hudba nahrava a mixuje. Kdyz se tu objevi odkaz s nejakou vlastni tvorbou tak se na ni ten ktery uzivatel tohoto fora aktivne podilel at uz jako muzikant nebo jako sound engineer nebo oboje dohromady. Kdyz uz jsem chces dat odkaz s linkem na neco na cem si se nijak aktivne nepodilela a nemas s tim absoulutne co spolecneho krome toho ze danou osobu znas pak je tu pro tento pripad vyhrazena rubrika "co prave poslouchate...." Proto jsi mela takove reakce na tvuj prispevek do tohoto fora. Navic pri dotazu na nazor na interpreta je IMHO automaticke zadani linku aby skladbu interpreta nemuseli uzivatele fora hledat na internetu pres google. Jestli je to dnes u mladeze bezne ze se linky (odkazy) nepisi tak mi ver ze je to takovy zazity prezitek ktery se vyplati dodrzovat.

Pisnicku jsem si nasel - poslechl a nemam proti ni nic. Snad si u jejich vrstenviku najde misto v ipodu. I kdyz to neni co by jsem poslouchal, az s ni budes mluvit tak ji rekni ze drzim palce. :wink:

PS: Slovo "nmtom" neznam mozna je to nejake nove slangove slovo. Takze sorry, jsem uz starsi clovek
Naposledy upravil(a) Stan dne 16 črc 2016 21:26, celkem upraveno 1 x.

dendy

Příspěvek od dendy »

megan píše:
dendy píše:megan: Toto je forum kde si zielaju muzikanti svoju vlastnu tvorbu (vacsinou taku ktora sa prilis v radiach a v tv nehrava), myslim ze ty chces asi pokecat s rovesnikmi o pesnickach ktore sa ti pacia, to si tu asi nie uplne na spravnom mieste :-)
Milý pane, vyprošuji si od vás toto chování. Ano, odkaz jsem nepřidala, tak mne laskavě neuráżejte. Chápu, že toto forum je o sdílení vlastní tvorby, ale Adélu znám osobně, proto jsem to sem dala, abych se s vámi podělila a aby si poslechla názor. Vaše chování o něčem svědčí.
moment, ja som to nemyslel ako urazku, myslel som to uprimne v dobrom...

m4x

Příspěvek od m4x »

Čirá hrůza, jak je u nás tvorba formovaná požadavky rádií (a hudebních tv) do takovýchto nádorových metastáz, ovlivňujících mentalitu mládeže. Za tímhle bude stát dospělý "producent" chtivý provětrat dětské peněženky. Ze songu i snahy si tu "tvorbu" tady vypropagovat zadarmo je mi upřímně na zvracení.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

tvl, nekoho sem privane vichr z hor a on si hned neco vyprosuje :-) to je fakt nestesti tohle :-D

Odpovědět