Probuzení

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Re: Probuzení

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

harmonicky dokonaly, text a forma mi nemusi sedet, ale to je muj problem. kvalita je uplne bez diskuze. a kdybys to naprahl nejakym progresivnejsim smerem, byla by to (pro me) bomba, ale zase -- to neni vytka. jsi dobrej!

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jirko, pripomina mi to trosku marsyas - a oni maj hodne dobry pisnicky - ty tvoje nejsou o nic horsi (ani lepsi), coz ale snad samo o sobe je dostatecna chvala ;)
neverim, ze by tahle hudba nemela mit uspech, jen ji dostat ke spravnejm lidem - v cemz ti ale bohuzel nemuzu pomoct, protoze se "pohybuju" uplne v jinejch vodach (kde taky nemam vliv :-) ).

Džirka

Příspěvek od Džirka »

biscuit píše:jirko, pripomina mi to trosku marsyas - a oni maj hodne dobry pisnicky - ty tvoje nejsou o nic horsi (ani lepsi), coz ale snad samo o sobe je dostatecna chvala ;)
neverim, ze by tahle hudba nemela mit uspech, jen ji dostat ke spravnejm lidem - v cemz ti ale bohuzel nemuzu pomoct, protoze se "pohybuju" uplne v jinejch vodach (kde taky nemam vliv :-) ).
Děkuji.. jo Marsiyas, ty jsem samozřejmě poslouchal v ranném dětství, ale musím se přiznat, nedávno jsem je po dlouhé době slyšel a nijak zvlášť mě to neoslovilo. Ani zpěv se mi moc nelíbil, myslím, že v těch 80.tých letech to znělo mnohem víc "cool" dnes je to už trochu vyčpělý pro mé ucho. Nikdy jsem nebyl jejich velký fanoušek, ale možná tam nějaký vliv je :wink: co se týče správných lidí, nějak to neřeším... co jsem měl možnost vidět, je to asi všude ve světě stejné. Všude dávají největší prostor spíš té primitivnější hudbě. Ale stále mají i ostatní styly vždy početné publikum. Nicméně řekl bych, že v česku je to nějak víc v extrému. tuším, že je to dané onou typicky uzavřenou českou mentalitou. Asi to dělají ty hory, které nás obklopují a uzavírají před světem

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

mam pocit, ze to nebude horami...

Odpovědět