Probuzení
-
- Profesionál
Re: Probuzení
harmonicky dokonaly, text a forma mi nemusi sedet, ale to je muj problem. kvalita je uplne bez diskuze. a kdybys to naprahl nejakym progresivnejsim smerem, byla by to (pro me) bomba, ale zase -- to neni vytka. jsi dobrej!
jirko, pripomina mi to trosku marsyas - a oni maj hodne dobry pisnicky - ty tvoje nejsou o nic horsi (ani lepsi), coz ale snad samo o sobe je dostatecna chvala 
neverim, ze by tahle hudba nemela mit uspech, jen ji dostat ke spravnejm lidem - v cemz ti ale bohuzel nemuzu pomoct, protoze se "pohybuju" uplne v jinejch vodach (kde taky nemam vliv
).

neverim, ze by tahle hudba nemela mit uspech, jen ji dostat ke spravnejm lidem - v cemz ti ale bohuzel nemuzu pomoct, protoze se "pohybuju" uplne v jinejch vodach (kde taky nemam vliv

Děkuji.. jo Marsiyas, ty jsem samozřejmě poslouchal v ranném dětství, ale musím se přiznat, nedávno jsem je po dlouhé době slyšel a nijak zvlášť mě to neoslovilo. Ani zpěv se mi moc nelíbil, myslím, že v těch 80.tých letech to znělo mnohem víc "cool" dnes je to už trochu vyčpělý pro mé ucho. Nikdy jsem nebyl jejich velký fanoušek, ale možná tam nějaký vliv jebiscuit píše:jirko, pripomina mi to trosku marsyas - a oni maj hodne dobry pisnicky - ty tvoje nejsou o nic horsi (ani lepsi), coz ale snad samo o sobe je dostatecna chvala
neverim, ze by tahle hudba nemela mit uspech, jen ji dostat ke spravnejm lidem - v cemz ti ale bohuzel nemuzu pomoct, protoze se "pohybuju" uplne v jinejch vodach (kde taky nemam vliv).

mam pocit, ze to nebude horami...