Robot Jox byl taky Jindy... A za vetsinu ostatnich bych taky nedal ruku do ohne... on se nakonec vzdycky prozradi, tim svym typickym pomatenym vyjadrovanim, pokrivenou logikou a vyhruzkama...Pytkin píše: z tejto IP pisali aj :
Používatelia prispievajúci z tejto IP adresy Príspevky
nathanael 459
Dante 171
Robot Jox 91
nimm2 90
chicco 47
chupacabra 47
Jindy2 10
Hosť 3
fruityman 1
mindwarp.cz
Proč odsud mizí skladby?
Re: Proč odsud mizí skladby?
uz su vsetci zabanovany neboj ..
Hele Pytkine, uz jsi slysel o NATu? 
Ty na něj chceš povolat NATO ?Kermitak píše:Hele Pytkine, uz jsi slysel o NATu?
kermitak : ak chces zajebat par hodin svojho zivota picovinami , daj si tu namahu a citaj si prispevky tych ludi .. ja som to posledne dve hodiny robil .. Nemysli si , ze by som len tak zabanoval niekoho o kom nie som presvedceny , ze je to jindy ..
Fascinujuci cvok ten Jindy.
ADMINS: nemohli by jste radeji prosim zaBANovat ty IP adresy ktery prokazatelně používá mistr XxX, pocitam ze poskytovatele netu kvuli tomu menit nebude... a aspon se zde nebude inkarnovat znova a znova.
delay : to neviem ci sa da .. to by pixel musel povedat ..
jelikoz nema pevnou ip adresu, je to asi problem.. navic muze pouzivat proxy.
kdyby ale bylo potreba cele jmeno, adresa a rodne cislo tohoto individua... zajimalo by me, jestli je stale aktivni v redakci pixelu, kdyz je na seznamu spolupracovniku a redaktoru
kdyby ale bylo potreba cele jmeno, adresa a rodne cislo tohoto individua... zajimalo by me, jestli je stale aktivni v redakci pixelu, kdyz je na seznamu spolupracovniku a redaktoru
No to je vlastne docela pikantni okolnost, co 
ked si precitam tie dogmaticke clanky ktore publikuje na PC Tuning tak to je des, kuse informacie ktore tu zozbieral a potom pretavil do clanku, ktory je na povazenie... smutna devalvacia PC Tuningu
Přihodím i já svoje polínko.
S jindym jsem se setkal a všechno bylo +- ok, než si "zapálil". Nevim, co v něm je, jestli něco špatného zažil, ale je mi líto, že se to řeší banem. Podle mě to vše akorát zhoršuje. Myslím, že menší rozhovor s ním by nadělal méně škody a výsledek by byl podobný.
S jindym jsem se setkal a všechno bylo +- ok, než si "zapálil". Nevim, co v něm je, jestli něco špatného zažil, ale je mi líto, že se to řeší banem. Podle mě to vše akorát zhoršuje. Myslím, že menší rozhovor s ním by nadělal méně škody a výsledek by byl podobný.
luphtrack : ty nas laviciar
staci se na neho proste "vys*at", ignorace... nejlepsi reseni