Pulsar

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
divokymoriak

Pulsar

Příspěvek od divokymoriak »

Na ceste k vrcholu hudobnej rise prikladam dalsiu skladbu.
Skladba by mala vyvolat neovladatelnu divoku tanecnu emociu ale rad si vypocujem co vyvolava u vas. :D

geomystery

Re: Pulsar

Příspěvek od geomystery »

Upravil bych prostor hajtky, nebo její decay (kratší). Takhle to tam podivně trčí. Kompozice v pohodě vydržel sem až do konce.

divokymoriak

Dakujem geomystery.Na stope hajtky mam dist,flanger,chorus,reverb a 2 filtre.Asi je to uz moc.Skratil som decay a povypinal par efektov tak dufam ze to pomohlo.

Prikladam 2 rovnake skladby na porovnanie.Jednu som mastroval ja a jedna presla platenym masteringom.Velmi by mi pomohlo keby niekto napisal ktora skladba mu znie prijemnejsie.
Naposledy upravil(a) divokymoriak dne 28 srp 2022 22:22, celkem upraveno 1 x.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

mne zneju obe rovnako ..

ZFarkas
Vybavení

Příspěvek od ZFarkas »

U Pulsar 1 se mi uši trochu šklebí, jsou tam nějaké jedovaté frekvence dole i ve výškách. Pulsar 2 je na poslech příjemný, měkčí zvuk a směrem k analog sféře. Subjektivně věci se zvukem Pulsar 2 můžu poslouchat celý den a neunaví to, věci se zvukem Pulsar 1 vypínám páč mě z nich za chvíli bolí uši a hlava ;-)

tony9

Příspěvek od tony9 »

Mně zní také obě stejně. Pustil jsem si pár vteřin ze začátku. Celé jsem to poslouchal včera.

geomystery

Příspěvek od geomystery »

Jednoznačně 2. Jednička má nepříjemné jedovaté výšky. Přesně jak píše ZFarkas.

divokymoriak

Najprv by som sa chcel vsetkym podakovat za to ze ste si nasli cas na analyzu a vypoculi ste si to aj napriek tomu ze tento hudobny zaner nema vatsina z vas v oblube.Dovod preco sa pytam je ze som si s odstupom casu na mojich platenych mastrovanych trakoch vsimol podivne zvukove frekvencie.Uplne presne to vystihol ZFarkas.Su tam velmi nenapadne jedovate frekvencie zktorych boli hlava a usi.Ak niekto nepocuje rozdiel medzi trackmi tak aj to je ok pretoze aspon som dosiahol uroven platenych mastrov a kto pocuje rozdiel a mysli si ze pulsar 2 znie lepsie tak to je megavyborne pretoze je to moj master :D. Mozno sa raz zo mna okrem najziarivejsiej hviezdy na svetovej hudobnej scene stane aj masteringovy inzinier. :D Ak by niekoho zaujimalo tak som to mastroval s izotope ozone.

Odpovědět